Σκουρλέτης για Βαξεβάνη: Εχω αντισώματα απέναντι στον αυριανισμό και τον νεο-αυριανισμό

Σκουρλέτης για Βαξεβάνη: Εχω αντισώματα απέναντι στον αυριανισμό και τον νεο-αυριανισμό

  • |

Για «αυριανισμό και νεο-αυριανισμό» έκανε λόγο Πάνος Σκουρλέτης κληθείς να σχολιάσει την κριτική που δέχεται από τον δημοσιογράφο και εκδότη, Κώστα Βαξεβάνη.

Μιλώντας στο Mega, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση, μέσω της επιδότησης στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, επιχειρεί να χτίσει νέες σχέσεις διαπλοκής. Έκανε λόγο για μείζον ζήτημα δημοκρατίας και τόνισε ότι αυτό έχει αναδειχθεί μέσω παρεμβάσεων και εντός Βουλής από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Σε ερώτηση αναφορικά με τις κριτικές που δέχεται από τον Κώστα Βαξεβάνη και αν πιστεύει ότι αυτές εκπορεύονται από συγκεκριμένο πολιτικό κέντρο, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε: «Υπάρχει ένας διακριτός ρόλος ανάμεσα στους δημοσιογράφους και τα πολιτικά πρόσωπα. Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να πιάσω κάποιου είδους συζήτηση με τον κ. Βαξεβάνη. Άλλωστε, θα σας πω, ότι εδώ και χρόνια και εγώ και ο πολιτικός μου χώρος έχω αναπτύξει τα αντισώματά μου απέναντι στον αυριανισμό και τον νεό-αυριανισμό. Αυτό να είναι ξεκάθαρο».

Αναφερόμενος στο ζήτημα του ανοίγματος των σχολείων ο Πάνος Σκουρλέτης έκανε λόγο για «αχρείαστο μέτρο» και εκτίμησε ότι μεγάλος αριθμός μαθητών της Γ’΄Λυκείου δεν θα πάει καθόλου στο σχολείο.

Αναφορικά με τα γεγονότα στις πλατείες ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι ο τρόπος αντιμετώπισης από την Αστυνομία είναι αδιέξοδος. «Δεν μπορείς με ΜΑΤ και δακρυγόνα να πας απέναντι στη νεολαία στις πλατείες» είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας σε άλλο σημείο πως αυτό δείχνει «πλεόνασμα αυταρχισμού». «Αυτού του είδους η βεντέτα» ανάμεσα σε αστυνομία-νεολαία δεν έχει κανένα νόημα, πρόσθεσε.

http://www.topontiki.gr

Σχόλια (0)

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.