Σεξ με προφυλάξεις

Σεξ με προφυλάξεις

  • |

Από σήμερα άνοιξαν επιτέλους και οι οίκοι ανοχής. Αλλά με όρους. Και τι όρους; Ενα αληθινό έπος. Προτείνεται, λόγου χάριν, η «εφαρμογή γαντιών μιας χρήσης» και η «αποφυγή περιττής φυσικής επαφής (όπως η χειραψία)». Αφήστε δηλαδή τις χαιρετούρες και περάστε, κατευθείαν, στο θέμα σας.

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Από εκεί και πέρα, πρέπει:

● Να διατηρούνται ανοικτά τα παράθυρα και οι θύρες για είσοδο νωπού αέρα εκτός από τις πόρτες δωματίων όπου παρέχονται σεξουαλικές υπηρεσίες.

● Η χρονική διάρκεια παροχής υπηρεσιών να μην ξεπερνά τα 15 λεπτά ανά πελάτη (σ.σ.: ξεπέτα).

● Απαγορεύεται η παροχή υπηρεσίας με δύο ή περισσότερους πελάτες.

● Κατά τη σεξουαλική επαφή, θα πρέπει να εφαρμόζονται σεξουαλικές στάσεις που εξασφαλίζουν απόσταση και όχι πρόσωπο με πρόσωπο επαφή (σ.σ.: επομένως με θέα προς την πίσω όψη – λαμπρά).

● Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας, πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον ενός αντιβραχίου μεταξύ των κεφαλών των δύο ατόμων.

● Χρησιμοποίηση εργαλείων μιας χρήσης, εάν είναι δυνατόν. Απολύμανση εργαλείων εργασίας μεταξύ δύο πελατών. Απαγόρευση χρήσης βρώσιμων σεξουαλικών αντικειμένων (σ.σ.: αγγούρια, μπανάνες κτλ).

● Συνιστάται η χρήση υφασμάτινης μη ιατρικής μάσκας για όλες τις υπηρεσίες. Η πρακτική αυτή θα μπορούσε να ενταχθεί στο πλαίσιο παιγνίου προκειμένου να καταστεί αποδεκτή κατά τη διάρκεια των ερωτικών πράξεων.

● Τέλος, «αποφυγή πληρωμής με μετρητά και χρήση πλαστικών καρτών με ανέπαφη συναλλαγή». Να πας δηλαδή στον οίκο ανοχής (που οι περισσότεροι πηγαίνουν έως και κρυφά) και να πληρώσεις και με κάρτα; Συγγνώμη αλλά αυτό είναι πιο δύσκολο και από την «απολύμανση εργαλείων εργασίας μεταξύ δύο πελατών».

efsyn.gr