«Να σώσουμε τον Ερημίτη»

«Να σώσουμε τον Ερημίτη»

  • |

Ήταν όλοι στην Κέρκυρα. Και ο Μητσοτάκης. Και η αντιπολίτευση. Και τα σωματεία. Και το ΠΑΜΕ. Και ασφαλώς τα ΜΑΤ. Όλος ο θίασος επί σκηνής! Όμως έχω μια αδυναμία σε όσους μιλούν με λόγια και με πράξεις. Αναφέρομαι στην βουλευτή Σοφία Σακοράφα, που ήταν εκεί, μαζί με τους Κερκυραίους και τις Κερκυραίες. Δικαιούται συνεπώς δια να ομιλεί. Γράφει λοιπόν στο τουίτερ:

«Ο φοβικός #Μητσοτακης έχει αποκλείσει με τα ΜΑΤ την μισή Κέρκυρα για να κάνει τα εγκαίνια ενός εργολάβου που θα καταστρέψει τον Ερημίτη. Για να φτιάξει βίλες, χωρίς την ενοχλητική παρουσία των κατοίκων. Καθιστική διαμαρτυρία λοιπόν μαζί με τους κατοίκους της Κέρκυρας #Saveerimitis».

Σοφία Σακοράφα

@SofiaSakorafa

Ο φοβικός #Μητσοτακης έχει αποκλείσει με τα ΜΑΤ την μισή Κέρκυρα για να κάνει τα εγκαίνια ενός εργολάβου που θα καταστρέψει τον Ερημίτη, Για να φτιάξει βίλες, χωρίς την ενοχλητική παρουσία των κατοίκων. Καθιστική διαμαρτυρία λοιπόν μαζί με τους κατοίκους της Κέρκυρας #Saveerimitis

Κρατάμε το τελευταίο: «Να σώσουμε τον Ερημίτη». Ισχύει πέρα από κόμματα, από εντάξεις και πολιτικές συμπάθειες.

*Να συμπληρώσουμε ότι στη συγκέντρωση, όπως μας πληροφορούν οι φίλοι μας από την Κέρκυρα, ήταν και ο βουλευτής Αλέκος Αυλωνίτης.

http://artinews.gr

Σχόλια (0)

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.