Είναι οι τοκογλύφοι ανόητε.

Είναι οι τοκογλύφοι ανόητε.

  • |

Η μοίρα του Ελεύθερου είναι ο Αγώνας, η μοίρα του δούλου ο εξευτελισμός. Αλέξη, έπρεπε να περιμένεις τον εξευτελισμό από τα αφεντικά σου τους ναζί τοκογλύφους.
Είναι οι τοκογλύφοι ανόητε και το σύστημα μέσα στο οποίο τα παράσιτα αναπτύσσονται. Δεν είσαι ηττημένος, είσαι πουλημένος. Το γνωρίζουν και έχουν σκοπό να δείξουν ποιός είναι το αφεντικό.

Ο ρόλος σου είναι πολύ βρώμικος. Έδωσες Ελπίδα και την κρίσιμη στιγμή, όταν όμως ο κόσμος σου είπε “Προχώρα” φωνάζοντας “ΟΧΙ στην υποτέλεια”, έκανες πίσω, σαν ένας δειλός. Αλλά είσαι κάτι πολύ χειρότερο, ένας προδότης. Σου φέρονται όπως σου αξίζει, όπως φέρθηκαν στο Σαμαρά, το Βενιζέλο, σε όλα τα δουλάκια τους.

Έτσι φέρονται οι ναζίδες. Υπάρχει μια διαφορά με το Μητσοτάκη, γι αυτό τον προτιμούν. Ο γιος του Νεοφιλελευθέρου Δράκουλα είναι ίδιος μ’ αυτούς, ασπάζεται τα πιστεύω τους. Τα κάνει όχι μόνο για το βραχυπρόθεσμο προσωπικό όφελος, που σίγουρα έχει όπως κι η συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ άλλωστε, αλλά κι επειδή θέλει τα ίδια: Περικοπές, Απολύσεις, Πλειστηριασμούς, Καταστολή, Διαφθορά. Την απόλυτη καταστροφή των οικονομικά ασθενέστερων. Μας μισεί, γιατί στείλαμε μπαμπάκα και αδερφούλα σπίτι. Λάθος μας το παραδέχομαι, έπρεπε να τους στείλουμε να κάνουν παρέα στον Άκη.

Αφού παίξουν λίγο μαζί σου Αλέξη, θα σε ρίξουν. Μάλιστα ίσως να μην είναι τόσο “καλοί”, όπως με το Σαμαρά ή το ΓΑΠ. Θα σε βάλουν φυλακή, έτσι για πλάκα. Εντάξει και για να αποτρέψουν άλλους να μιλάνε με θράσος για τους αφεντάδες, έστω κι αν εξυπηρέτησαν τους αχρείους σκοπούς τους. Προετοιμάσου, έρχεται ο επόμενος. Που θα είναι τρις χειρότερος, γιατί θα βασανίζει με χαρά, δεν θα μας γδάρει επειδή μόνο θα είναι η δουλειά του, αλλά επειδή θα το ευχαριστιέται.
Πως θα έρθει; Θα ρωτήσετε. Πάντως όχι με Εκλογές. Άσχετα τι λένε τα ΜΜΕ των τοκογλύφων, δεν συγκεντρώνει ούτε 16%. Αλλά ποιός χρειάζεται Εκλογές, όταν έχει δικαστικούς, αστυνομία, βουλευτές, ΜΜΕ με το μέρος του; Όλοι δουλεύουν για τον πλέον άχρηστο, τον πλέον διεφθαρμένο πολιτικό. Ακόμα κι ο ΣΥΡΙΖΑ του στρώνει το δρόμο με αυτά που κάνει.

Όταν ο γαλάζιος δήμιος ανέβει στην εξουσία, αυτά που κατηγορείται πως έκανε ο συνεργάτης του στα παιδιά, θα τα κάνει σε όλους μας. Θα μας θανατώσει με τον πιο επώδυνο τρόπο. Θυμηθείτε οι παλαιότεροι τα “κατορθώματα” του μπαμπά του. Μάλιστα εφάρμοσε την πιο απάνθρωπη πολιτική, δημιουργώντας διαχρονικά προβλήματα στη χώρα, σε μια εποχή που δεν υπήρχε κρίση. Φανταστείτε τι θα κάνει τώρα. Ένα όργιο διώξεων, ρουσφετιών, μια απίστευτη σαπίλα, θα διαλύσει εντελώς ότι απέμεινε.

Υπάρχει λύση. Ο Αγώνας. Δεν πρόκειται να σταματήσουν. Μετά από 6 χρόνια είμαστε σε τραγική πλέον κατάσταση. Το χρέος είναι 200% κι οι τοκογλύφοι όλο ζητάνε. Θέλουν νέες περικοπές που θα δημιουργήσουν ακόμα μεγαλύτερη ύφεση, ανεργία, φτώχεια. Φυσικά το κάνουν επίτηδες. έχουν βρει την “αγελάδα” και την αρμέγουν. Μόνο που η αγελάδα είναι νηστική, το γάλα τέλειωσε.
Τί κάνουν όμως την αγελάδα όταν δεν βγάζει πια γάλα, ξέρετε; Ακριβώς, τη σφάζουν, για να φάνε και το κρέας.

Λοιπόν θα παίξουμε το ρόλο της αγελάδας; Η καταδίκη της καταστροφικής νεοφιλελεύθερης πολιτικής, των νεοναζί πολιτικών γαλάζιων, φαιών, πράσινων ή πορτοκαλί είναι ο μόνος τρόπος.
Η έξοδος από την παγίδα του Ευρώ επιβεβλημένη. Αλλιώς ας περιμένουμε το μοιραίο.

Γράφει ο mitsos175.