Μητροπολίτης Κοζάνης: Έβαλε τους πιστούς να φωνάξουν «Ζήτω το έθνος, ζήτω η χωροφυλακή», τους έκανε και… παρατήρηση γιατι δεν φώναζαν (Video)

Μητροπολίτης Κοζάνης: Έβαλε τους πιστούς να φωνάξουν «Ζήτω το έθνος, ζήτω η χωροφυλακή», τους έκανε και… παρατήρηση γιατι δεν φώναζαν (Video)

  • |

Νέο εθνικιστικό και μιλιταριστικό παραλήρημα από μητροπολίτη που πλέον μπροστά τους δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν οι διάφοροι… ταλιμπάν του μουσουλμανικού φονταμενταλισμού.

Ο λόγος για τον τον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Παύλο, ο οποίος με κήρυγμά του ην Κυριακή κάλεσε τους πιστούς να φωνάξουν μεταξύ άλλων «Ζήτω ο έθνος και ζήτω η χωροφυλακή», κάνοντάς τους και παρατήρηση επειδή δεν το έλεγαν δυνατά. Ενώ φάνηκε όπως ο πρωθυπουργός και αυτός με… αυτοπεποίθηση,λέγοντας “ας κάνουν κατά δω (σ.σ. οι Τούρκοι) θα τους φτάσουμε και πέρα από την Άγκυρα και ακόμα πέρα”!

Νωρίτερα μάλιστα είχε εκφράσει εμμέσως την θέση του οτι ο κορωνοϊός δεν κολάει με την Θεία Κοινωνία, ενώ επανέλαβε την δήλωση που είχε κάνει παλιότερα: «Αγαπάμε την Ευρώπη αλλά εμείς τη φτιάξαμε την Ευρώπη. Όταν είπα κάποτε, από αυτή τη θέση, πως, όταν εμείς φτιάχναμε Παρθενώνες και τραγωδίες, εκείνοι ήταν επάνω στα δέντρα και στις αχυροκαλύβες, κάποιος δημοσιογράφος πήρε και έκανε ολόκληρο πρωτοσέλιδο ότι είμαι ρατσιστής, σωβινιστής και εθνικιστής!

Αν έτσι ονομάζεται η αγάπη για την πατρίδα, η θυσία και το αίμα για την πατρίδα, τότε ναι, ας με χαρακτηρίζουν όπως θέλουν! Εμείς εκεί στον Μοριά, εκεί στα Καλάβρυτα, σηκώσαμε το λάβαρο να πάμε μέχρι την Πόλη και την Αγιά Σοφιά! Και οι προδότες Έλληνες μας κράτησαν, για την εξουσία, μέχρι τον Σπερχειό!».

Αξίζει να σημειωθεί πως παρόντες στο ναό ήταν δυο βουλευτές της ΝΔ, ο Γιώργος Αμανατίδης και ο Στάθης Κωνσταντινίδης, ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας καθώς και αξιωματικοί των ΕΔ της περιοχής.

topontiki.gr

Σχόλια (0)

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.