ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ BUCKS ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ VS. LEBRON!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ BUCKS ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ VS. LEBRON!

Το πρόγραμμα του ΝΒΑ «έβγαλε» Bucks εναντίον Cavs στο 1ο εντός έδρας ματς του Milwaukee, με τα «Ελάφια» να δημιουργούν ένα VIDEO που ξεκινάει και τελειώνει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των πρώτων ημερών και των Χριστουγέννων, με την πρεμιέρα της σεζόν να είναι προγραμματισμένη για τις 17 Οκτωβρίου. Τρεις ημέρες αργότερα, στις 20 Οκτωβρίου, οι Bucks θα δώσουν τον πρώτο εντός έδρας αγώνα τους, υποδεχόμενοι τους Cleveland Cavaliers. Και, απολύτως λογικά, στο Milwaukee δεν έχασαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν ήδη την προαναγγελία του αγώνα της «πρώτης» της ομάδας μπροστά στο κοινό της.

Το VIDEO που δημιούργησαν λοιπόν τα «Ελάφια», ξεκινάει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βγαίνει από τα αποδυτήρια. Ακολουθούν οι Cavaliers και, αφού στην συνέχεια παρουσιάζονται διάφορες φάσεις από τα περσινά παιχνίδια των δύο ομάδων, η τελευταία φάση που βλέπουμε είναι ένα κάρφωμα του Γιάννη, για να καταλήξουμε σε μία κοινή φωτογραφία του Έλληνα forward με τον LeBron James!

Δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια. Απλώς δείτε το VIDEO της προαναγγελίας του αγώνα, ο οποίος θα μεταδωθεί σε Παναμερικανική μετάδοση από το ESPN: