ΑΡΓΕΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ TONY PARKER

ΑΡΓΕΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ TONY PARKER

O Tony Parker δήλωσε σε συνέντευξή του ότι έχει ακόμα 4-5 μήνες αποθεραπείας μέχρι να επιστρέψει στα παρκέ, επιβεβαιώνοντας τα άσχημα σενάρια.

Ήταν γνωστό ότι ο Tony Parker θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τον Ιανουάριο του 2018 λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στον τετρακέφαλο κατά την διάρκεια των φετινών playoffs. Κάπου υπήρχε μία κρυφή ελπίδα ότι θα επέστρεφε νωρίτερα όμως. Αυτό ωστόσο δεν πρόκειται να συμβεί, κάτι που επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Γάλλος με δηλώσεις του.

 

Παραχωρώντας μεγάλη συνέντευξη, ο Parker τόνισε ότι έχει ακόμα δρόμο μπροστά του: «Όλα είναι καλά. Κάθε μέρα πάω και καλύτερα και έχω ξεκινήσει τρέξιμο. Περπατάω αρκετά καλά. Νομίζω ότι έχω πολύ καιρό μπροστά μου» δήλωσε αρχικά ο σταρ των Spurs, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: «Θα μου πάρει ακόμα 4-5 μήνες, αλλά είμαι ευχαριστημένος με την πορεία της αποθεραπείας μου. Βρίσκομαι μπροστά από το αρχικό πλάνο που υπήρχε».

 

Με τον Parker εκτός δράσης είναι πολύ πιθανό να χριστεί βασικός ο Patty Mills, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του για 4 χρόνια έναντι περίπου 50 εκατ. δολαρίων, χωρίς να αποκλείεται πάντως να συνεχίσει να έρχεται από τον πάγκο και να αναλάβει καθήκοντα βασικού point guard o Dejounte Murray.