ΟΙ ΤΟΜΕΑΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΧΑΙΑΣ & ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ  άνοιξαν τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου απαιτώντας κατάργηση των διοδίων.

ΟΙ ΤΟΜΕΑΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΧΑΙΑΣ & ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ άνοιξαν τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου απαιτώντας κατάργηση των διοδίων.

  • |

 

Με σύνθημα “Όχι στην ακρίβεια-κατάργηση όλων των φόρων και των διοδίων για το λαό-Αυξήσεις στους μισθούς” οι ΤΕ Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, προχώρησαν σε συμβολικό άνοιγμα των διοδίων στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και από τις δυο πλευρές, το απόγευμα της Τέταρτης. Μοιραστήκαν ανακοινώσεις του Κόμματος για της ακρίβεια στους διερχομένους οδηγούς που με κόρνες και ενθουσιασμό χαιρέτησαν την πρωτοβουλία των δυο Κομματικών Οργανώσεων. Παράλληλα μοιράστηκε υλικό εναντία στον νέο ιμπεριαλιστικό πόλεμο, ζητώντας την απεμπλοκή της χώρας απ’ αυτόν, να μην σταλεί κανένας Έλληνας φαντάρος, αξιωματικός ή υλικό εκτός συνόρων σε αποστολές στην Ουκρανία, τη Βουλγαρία ή όπου άλλου, να κλείσουν οι Αμερικανονατοϊκές βάσεις στη χωρά.

Με σημαίες, ντουντούκες, συνθήματα, ανακοινώσεις οι δυο ΤΕ έδωσαν τον τόνο για συνέχιση της πάλης και το επόμενο διάστημα, ενάντια στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και το σύνολο των λαϊκών στρωμάτων. Μαζί με τους συγκεντρωμένους βρεθήκαν, ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας του Κόμματος  οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Δυτικής Ελλάδας με τη “Λαϊκή Συσπείρωση”, Αναστασία Αγγελοπούλου και Γρηγόρης Συμεωνίδης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρών και μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, Παναγιώτης Μελάς.

“Είναι μια συμβολική κινητοποίηση ενάντια στο κύμα ακρίβειας που τσακίζει τον ελληνικό λαό και στα διόδια για έργα που έχει πληρώσει πανάκριβα”, τόνισε  μεταξύ άλλων, τέλος, ο Νίκος Καραθανασόπουλος.