Κάνουν τα Νοσοκομεία εμβολιαστικά κέντρα και με τη βούλα

Κάνουν τα Νοσοκομεία εμβολιαστικά κέντρα και με τη βούλα

  • |

 

Τα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου έχουν και επίσημα πλέον καταστεί εμβολιαστικά κέντρα. Στην τελευταία μας ανακοίνωση (29/4) είχαμε επισημάνει ότι ο σχεδιασμός αυτός, είναι ανεδαφικός, ανέφικτος και υγειονομικά επικίνδυνος. «Αντί να εφαρμόσουν ένα σοβαρό εμβολιαστικό πλάνο με την εμπλοκή της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Κέντρα Υγείας και ΤΟΜΥ) σε συνεργασία με τους Δήμους και την Περιφέρεια, με τη δημιουργία δομών εμβολιασμού ΕΚΤΟΣ Νοσοκομείων, «γεμίζουν» τα νοσοκομεία με εμβολιαστικές γραμμές, δημιουργώντας νοσοκομεία Εμβολιαστικά Κέντρα».

Σήμερα που η κατάσταση είναι χειρότερη και από το χειρότερο σενάριο, στο Νοσοκομείο Αγρινίου παίρνουν απόφαση για αναστολή των εξωτερικών ιατρείων και αναστολή των όλων τακτικών χειρουργείων.

Ως εδώ!

▪       Άμεσες προσλήψεις προσωπικού και εμβολιαστικά κέντρα ΕΚΤΟΣ Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου

▪       Ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με προσωπικό στα Κέντρα Υγείας Αγρινίου, Μεσολογγίου, Αιτωλικού και στις αντίστοιχες ΤΟΜΥ των περιοχών αυτών.

▪       Εμπλοκή των δήμων και της Περιφέρειας με σκοπό την εύρεση χώρων για τη δημιουργία μεγάλων εμβολιαστικών κέντρων στο Αγρίνιο και το Μεσολόγγι.

Μην παίζετε άλλο με τις αντοχές και την υγεία των πολιτών. Οι λάθος χειρισμοί κοστίζουν ανθρώπινες ζωές.

Εκτρωφείο Λαγων Καρφής Ευαγγελος