Υποδέχθηκε τον αθλητικό σύλλογο «Λέων Μεσολογγίου»  ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος

Υποδέχθηκε τον αθλητικό σύλλογο «Λέων Μεσολογγίου» ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος

  • |

 

Τον «Λέοντα Μεσολογγίου», την ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα εφήβων της ΕΣΚΑΒΔΕ, υποδέχθηκε σήμερα, Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος. Οι παίκτες, που κατέκτησαν το πρωτάθλημα νικώντας την Κυριακή τον «Βίκο Ιωαννίνων» στο Αγρίνιο με σκορ 64-34, φωτογραφήθηκαν μαζί με τον Δήμαρχο, ο οποίος υπήρξε ιδρυτής της ομάδας, το 2011.

 

Συνομιλώντας με τους έφηβους παίκτες, ο Δήμαρχος κ. Διαμαντόπουλος εξήρε το σημαντικό επίτευγμα της ομάδας, αφού για πρώτη φορά ομάδα εφήβων του Μεσολογγίου κατακτά τέτοια θέση, αποτέλεσμα εντατικής και σκληρής προπόνησης αλλά και ομαδικότητας, και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα, αφού η ομάδα πλέον έχει προκριθεί στα προκριματικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. «Αυτό που καταφέρατε είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να προσπαθήσετε για να γίνετε ακόμη καλύτεροι, δίχως όμως να παραμελήσετε τις υπόλοιπες μαθητικές σας υποχρεώσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Τους παίκτες συνόδευσαν ο Αντιπρόεδρος της ομάδας Άλκης Καλύβας, ο Γενικός Αρχηγός Σωκράτης Ντέκας και ο προπονητής τους και Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας Σωτήρης Φαράντος.

Εκτρωφείο Λαγων Καρφής Ευαγγελος