Ελβετόψυχοι… «έρωτες»

Ελβετόψυχοι… «έρωτες»

  • |

Αχ αυτά τα άτιμα τα εκατομμύρια, στο τέλος πνίγουν και τους μεγαλύτερους έρωτες… Να, πάρτε παράδειγμα από τον φυγόδικο και αυτοεξόριστο (μάλλον στη Δομινικανή Δημοκρατία) πρώην βασιλιά της Ισπανίας, τον μουρνταράκο Χουάν Κάρλος. Που από προχτές έχει ακόμη έναν δικαστικό πονοκέφαλο καθότι, πέρα από τις τρεις ξεχωριστές διώξεις που «τρέχουν» σε βάρος του πίσω στην ένδοξη Εσπάνια, η πρώην ερωμένη του, Κορίνα Τσου Ζάιν-Βιτγκενστάιν, του πάτησε μια ξεγυρισμένη μήνυση στα αγγλικά δικαστήρια, απαιτώντας αποζημίωση δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ για όσα δεινά λέει πως της επέφερε η… γεροντοκαψούρα του Ισπανού τέως!

Γιώργος Τσιάρας

Συγκεκριμένα, η 57χρονη Γερμανο-Δανέζα, που έγινε πριγκίπισσα μέσω του δεύτερου γάμου της με έναν Γερμανό ευγενή, καταγγέλλει ότι ο 83χρονος πια Χουάν Κάρλος έχει στήσει από το 2012 ένα δίκτυο στενής παρακολούθησης, παρενόχλησης και συκοφάντησής της από στελέχη των ισπανικών μυστικών υπηρεσιών επί βρετανικού εδάφους, με σκοπό την τρομοκράτησή της ώστε να ενδώσει στις οικονομικές και άλλες απαιτήσεις του εραστή της!

Πώς φτάσαμε όμως ώς εδώ; Ως γνωστόν, το παράνομο ζευγάρι αποφάσισε το ’12, εν μέσω βαρύτατης οικονομικής κρίσης, να πάει κρυφά για σαφάρι ελεφάντων στην Μποτσουάνα, όπου όμως ο βασιλεύς έσπασε τον γοφό του κι έτσι η σχέση τους ήρθε στο φως, με βαρύτατες συνέπειες για τη δημόσια εικόνα του εστεμμένου. Λίγο αργότερα όμως, από ενοχές δήθεν για τη δημόσια ξεφτίλα, αλλά και σαν δείγμα της χωρίς όρια (πιστωτικά τουλάχιστον) αγάπης του, ο ερωτοχτυπημένος άναξ χάρισε (ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται εκείνη) στην Κορίνα μας κάπου 65 εκατομμύρια ευρώ!

Στην πραγματικότητα, όπως προκύπτει από τις έρευνες Ισπανών και Ελβετών εισαγγελέων, ο Χουάν Κάρλος ήθελε απλά να κρύψει και να «ξεπλύνει» ό,τι του είχε περισσέψει από μια πελώρια μίζα 100 εκατομμυρίων δολαρίων που είχε πάρει από τον Σαουδάραβα συνάδελφό του Σαλμάν, για μελλοντική χρήση. Αλλά η πονήρω μαιτρέσα του απλά τα… τσέπωσε, καθώς μετά την απομάκρυνση εκ του (ελβετικού) ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται! Κι έτσι τώρα, δρυός (χαχαχα!) πεσούσης, του ζητάει εκ του ασφαλούς και τα ρέστα, η Ελβετόψυχη, αυτοπαρουσιαζόμενη στους Εγγλέζους δικαστές ως κατατρεγμένο θύμα διωγμών και εκβιασμών…

.efsyn.gr/