Ισραηλινοί στρατιώτες ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου νεαρό Παλαιστίνιο

Ισραηλινοί στρατιώτες ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου νεαρό Παλαιστίνιο

Ισραηλινές κατοχικές δυνάμεις ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου έναν νεαρό Παλαιστίνιο αφού τον απήγαγαν από το σπίτι του στην πόλη Τζενίν της Δυτικής Όχθης, χθες, Πέμπτη 22/02/2018, το πρωί.

Ο Σύλλογος Παλαιστινίων Κρατουμένων δήλωσε ότι οι ισραηλινές κατοχικές δυνάμεις χτύπησαν τον νεαρό Παλαιστίνιο Yssin al-Saradeeh στο κεφάλι και όλο το σώμα του, αφού τον είχαν απαγάγει από το σπίτι του.

Οι ισραηλινές κατοχικές δυνάμεις πάντοτε επιτίθενται και χτυπούν τους Παλαιστινίους και τα μέλη της οικογένειάς τους, συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων, των γυναικών και των παιδιών, κατά τις εκστρατείες απαγωγών.

Η οικογένεια του Al-Saradeeh επιβεβαίωσε τις αναφορές για το θάνατο του Yassin και κατήγγειλε τις βιαιοπραγίες των ισραηλινών στρατιωτών όταν εισέβαλλαν στο σπίτι και τον απήγαγαν.

Η δολοφονία του Γιασίν ανεβάζει τον αριθμό των Παλαιστινίων που σκοτώθηκαν για διάφορους λόγους μέσα στις ισραηλινές φυλακές σε 213.

Στη φωτογραφία ισραηλινοί στρατιώτες μαζί με τους μυστικούς στρατιώτες επιτίθενται και χτυπούν νεαρό Παλαιστίνιο ενώ τον απαγάγουν (φωτ. αρχείου)

.artinews.gr