Το σωματείο «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ» καλεί στη συγκρότηση αγωνιστικού μετώπου

Το σωματείο «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ» καλεί στη συγκρότηση αγωνιστικού μετώπου

  • |

 

Η κυβέρνηση μέσα από το τρίτο μνημόνιο μειώνει συντάξεις , αυξάνει εισφορές, αυξάνει τα όρια ηλικίας, και το κυβερνητικό νομοσχέδιο πλήττει βάναυσα όλες τις κοινωνικές τάξεις .Με την πολιτική της νομιμοποιεί και ολοκληρώνει την πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Οι προωθούμενες προτάσεις της Κυβέρνησης, που οδηγούν στην πλήρη κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης και των συντάξεων, συναντούν την αποφασιστική αντίσταση ολόκληρου του Ελληνικού λαού.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ :

ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ .

Το σωματείο «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ » καλεί το λαό να συγκροτήσουν ένα αγωνιστικό μέτωπο που θα ακυρώσει την μνημονιακή λαίλαπα. Να αξιοποιήσουν τον συντονισμό των φορέων, των  κινημάτων, και των επιτροπών αγώνα και να ξεσπάσει ένας λαϊκός ξεσηκωμός με κεντρικά γεγονότα που θα χτίζονται στη βάση, στις γειτονιές και στους χώρους δουλειάς .

  • Καλούμε τον απλό κόσμο να σταθεί απέναντι στους εκτελεστές της ελπίδας , που τσαλακώνει κοινωνικούς θεσμούς και δικαιώματα, που καταστρέφει τα θεμέλια του κοινωνικού κράτους και τη βάση του συλλογικού και κοινωνικού αγώνα.
  • Ζητούμε από τους βουλευτές να καταψηφίσουν αυτό το αντιασφαλιστικό νομοθέτημα και
  • Τέλος, καλούμε την κυβέρνηση να αποσύρει αμέσως το αντιασφαλιστικό της τερατούργημα.

Ο λαός και η νεολαία, με τους συντονισμένους, ενωτικούς και μαχητικούς αγώνες τους, μπορούν να αποτρέψουν τη νέα επίθεση της κυβέρνησης και να ανοίξουν τον δρόμο για τη δημοκρατική αντιμνημονιακή ανατροπή.

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΤΙΣ 11 π.μ .