Το “Δικαίωμα στη Ζωή” για την απεργία της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου

Το “Δικαίωμα στη Ζωή” για την απεργία της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου

  • |

Το σωματείο «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ » στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις και τη σημερινή απεργία .

Τα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα και όσο κι αν η κυβέρνηση με τα φερέφωνα της προσπαθεί να τα εξωραΐσει .

Όσο κι αν λυσσαλέα πασχίζει να ενεργοποιήσει τον κοινωνικό αυτοματισμό και να στρέψει τον έναν επαγγελματικό κλάδο εναντίον του άλλου στη λογική του «διαίρει και βασίλευε » , αυτή τη φορά δεν μπορεί να επιτύχει το σκοπό της .

Η κοινωνία δεν πέφτει στη παγίδα της γιατί βιώνει ο καθένας από εμάς καθημερινά στο πετσί του τα αποτελέσματα της μνημονιακής βαρβαρότητας,oλα αυτά τα χρόνια.

Και τώρα με το πακέτο ασφαλιστικό φορολογικό εκτός από την διάλυση των δικών μας ζωών θα υποθηκεύουν για πάντα και το μέλλον των παιδιών μας .

Ε λοιπόν δε θα το επιτρέψουμε !!!

Όλοι μας ο καθένας στο κλάδο του, στο δικό του σωματείο, στις κινηματικές δράσεις,  όλοι μαζί    θα γίνουμε ανθρώπινη ασπίδα ,θα προστατέψουμε ο ένας τον άλλο θα υπερασπιστούμε τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας .

Το δικό μας σωματείο τα χρόνια της μνημονιακής κόλασης έκανε ότι μπορούσε υπερασπίζοντας το δικαίωμα πρόσβασης στα κοινωνικά αγαθά , στην ύδρευση , στην ενέργεια ,στην περίθαλψη ,στην κατοικία, εκατοντάδων συμπολιτών μας .

Όσο όμως βαθαίνει η κρίση , και με τις αλλαγές που ψήφισαν στον κώδικα πολίτικης δικονομίας, τα φαινόμενα θα ενταθούν .

Το μνημόνιο όταν θα εφαρμόζεται στη πράξη θα φέρει σε απόγνωση ακόμα περισσότερους συμπολίτες μας και εκεί η συμβολή όλων σας θα χρειαστεί .

Όπου γίνετε πλειστηριασμός οι δυνάμεις μας πλέον πρέπει να είναι όσο το δυνατόν περισσότερες   .

Όλοι μαζί με έμπρακτη αλληλεγγύη πρέπει να σταθούμε όρθιοι .

Πάντα θα αντιμετωπίζουμε δυσκολίες πάντα θα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με διλλήματα ιδίως τώρα που βαδίζουμε σε ασταθές έδαφος μέσα σε ομίχλη .

Από την αυγή της ανθρωπότητας όμως όποτε η ανθρωποβόρος Σφήγκα έθετε το αίνιγμα της η απάντηση ήταν η ίδια :    « ΑΝΘΡΩΠΟΣ » 

Αυτήν την ιδιότητα δε θα μας την πάρουν ποτέ !!!

Καλούς αγώνες να έχουμε και όλοι μαζί μετά πάμε να δώσουμε μήνυμα συμπαράστασης στα μπλόκα των αγροτών…

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ