ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ”: Συγχαρητήρια στο Νίκο Σταμούλη, έναν σπουδαίο αθλητή με προσήλωση στο στόχο του, αγωνιστικότητα κι ενθουσιασμό

ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ”: Συγχαρητήρια στο Νίκο Σταμούλη, έναν σπουδαίο αθλητή με προσήλωση στο στόχο του, αγωνιστικότητα κι ενθουσιασμό

  • |

 

Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης συγχαίρει τον Αγρινιώτη αθλητή Νίκο Σταμούλη για την σπουδαία διπλή διάκρισή του να κατακτήσει χρυσό και χάλκινο μετάλλιο, στα 5.000 μ. και 3.000 μ. αντίστοιχα, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στίβου Κ20 της Κωνσταντινούπολης. Η επικεφαλής της παράταξης Χριστίνα Σταρακά δήλωσε για το σπουδαίο αυτό επίτευγμα:

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον αθλητή Νίκο Σταμούλη για την εξαιρετική του εμφάνιση και την διπλή διάκριση του με την κατάκτηση του χρυσού και του χάλκινου μεταλλίου στα 5.000 και στα 3.000 μ. στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στίβου Κ20 της Κωνσταντινούπολη.

Ο Νίκος Σταμούλης είναι ένας αθλητής με επιμονή και προσήλωση στο στόχο του, με αγωνιστικότητα και ενθουσιασμό. Είναι πρότυπο για τα νέα παιδιά του Δήμου μας που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Η εξαιρετική του εμφάνιση και οι διακρίσεις του μας κάνουν περήφανους και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση στον τόπο μας.

Θα είμαστε δίπλα του ως δημοτική παράταξη για να στηρίξουμε τις προσπάθειες του.

Συγχαρητήρια, επίσης, ανήκουν και στον προπονητή του, Μπάμπη Ποσονίδη, καθώς και σε όλη την οικογένεια του Γ.Α.Σ. Αγρινίου.

Η παράταξή μας, από το θεσμικό της ρόλο, θα συνεχίσει να καταθέτει προτάσεις και να αναδεικνύει ζητήματα για την βελτίωση των συνθηκών προπόνησης και τέλεσης αγώνων στον Δήμο μας ώστε να παρέχουμε σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές τους ακόμη καλύτερες συνθήκες».