ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ

  • |

 

Φίλες και φίλοι καταναλωτές

 

Οι φετινές θερινές εκπτώσεις που ξεκινούν σήμερα και θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος Αυγούστου γίνονται σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τις επιχειρήσεις της τοπικής μας Αγοράς.

Με αφορμή την σημερινή έναρξη των εκπτώσεων θέλω να απευθυνθώ σε όλους τους καταναλωτές και να τους καλέσω να επισκεφθούν και να στηρίξουν τα καταστήματα της Πόλης μας, που σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στη περίοδο των εκπτώσεων για να πάρουν μια μικρή ανάσα, λόγω των μεγάλων απωλειών που έχουν υποστεί λόγω των επαναλαμβανόμενων lockdown.

Θέλω επίσης να τονίσω ότι οι μικρές επιχειρήσεις της Πόλης μας έχουν στη διάθεση τους μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων τα οποία και προσφέρουν σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές, τηρώντας πάντα τα μέτρα προστασίας για τη δημόσια υγεία καθιστώντας την τοπική μας Αγορά ασφαλή προορισμό.

Στηρίζοντας τις μικρές επιχειρήσεις της τοπικής μας Αγοράς ,στηρίζουμε την τοπική μας οικονομία ,τις θέσεις εργασίας και τα πολλαπλασιαστικά οφέλη που προκύπτουν για αυτή .

 

 

ΚΩΣΤΙΚΟΓΛΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ