Επανερχόμαστε στο θέμα της σύγκλησης της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου

Επανερχόμαστε στο θέμα της σύγκλησης της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου

  • |

Επανερχόμαστε στο θέμα της σύγκλησης της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου για να σας ενημερώσουμε για την απάντηση που λάβαμε από την Νομική υπηρεσία της ΕΣΕΕ και την οποία δημοσιοποιούμε.

Ζητήσαμε από την Νομική Υπηρεσία της ΕΣΕΕ, με έγγραφο του Συλλόγου μας με αρ Πρωτ. 17864/9-7-2021 για να είμαστε σύμφωνοι με τα υγειονομικά πρωτόκολλα , εάν έχουμε τη δυνατότητα διεξαγωγής Γενικής Συνέλευσης με φυσική παρουσία των μελών ( μέλη 272).

Μας απάντησαν ότι Γενική Συνέλευση Συλλόγου που ο αριθμός των μελών του είναι μεγαλύτερος των 150 ΔΕΝ μπορεί να διεξαχθεί με φυσική παρουσία.

Επίσης στην απάντηση που λάβαμε τονίζεται ότι εάν παρά ταύτα πραγματοποιηθεί προβλέπονται εκ του νόμου κυρώσεις και πρόστιμα και στον Σύλλογο και στα μέλη του ΔΣ που τη συγκάλεσαν.

Δηλώνουμε επίσης ότι μόλις τα υγειονομικά πρωτόκολλα το επιτρέψουν θα συγκληθεί άμεσα η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας όπου θα μας δοθεί η δυνατότητα να παρουσιάσουμε το έργο μας και να ακούσουμε την όποια καλοπροαίρετη κριτική .

Για την μέχρι σήμερα δημόσια αντιπαράθεση που έχει προκύψει για το θερινό πενθήμερο θέλουμε να δηλώσουμε ότι δεν την επιδιώξαμε και δεν την προκαλέσαμε .

Αναγκαστήκαμε μέχρι σήμερα να απαντάμε όταν αυτό επιβάλλεται για την προστασία της ατομικής μας αξιοπρέπειας αλλά και της θεσμικής μας θέσης .

Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την στήριξη των μικρών επιχειρήσεων της τοπικής μας Αγοράς που τόσο έχει ανάγκη προσπαθώντας να ενώσουμε δυνάμεις και όχι να διχάσουμε .

Στο τέλος της θητείας μας όλοι θα κριθούμε και για αυτά που λέμε αλλά κυρίως για αυτά που κάνουμε.

 

ΚΩΣΤΙΚΟΓΛΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ