Κάλεσμα Προέδρου για στήριξη της τοπικής μας αγοράς      

Κάλεσμα Προέδρου για στήριξη της τοπικής μας αγοράς      

  • |

 

Φίλες και Φίλοι καταναλωτές

Τους τελευταίους μήνες η ελληνική κοινωνία βιώνει μια νέα κρίση, αυτή της ενέργειας και της ακρίβειας. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών έχει δει να μειώνεται το διαθέσιμο εισόδημα της και προσπαθεί να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα.
Σε εξαιρετικά πιο δύσκολη θέση έχουν βρεθεί οι μικρές επιχειρήσεις της αγοράς που αντιμετωπίζουν την τρίτη διαδοχική κρίση, μετά την δεκαετή οικονομική, την πρόσφατη υγειονομική και τώρα τον συνδυασμό της ενεργειακής και της ακρίβειας .
Στην μεγάλη εβδομάδα που ξεκινά σήμερα – και παραδοσιακά κορυφώνεται η κίνηση στην αγορά εν όψει του Πάσχα – όλοι οι συνάδελφοι έμποροι έχουν πλέον εναποθέσει τις όποιες ελπίδες τους για πραγματική ανάσταση στις επιχειρήσεις τους.
Αυτές τις μέρες Σας καλώ να στηρίξετε  τις τοπικές μας επιχειρήσεις, τους δικούς σας ανθρώπους, τους συμπολίτες σας, τους φίλους και γνωστούς σας, αυτούς που επί δεκαετίες λειτουργούν τις επιχειρήσεις τους στην πόλη μας, δημιουργώντας πολλαπλασιαστικά οφέλη στην τοπική  μας οικονομία στηρίζοντας την κοινωνική συνοχή.
Οι επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου πρέπει να εξακολουθούν να υπάρχουν  και να λειτουργούν και την επόμενη μέρα για να μπορούν να συνεχίζουν να δίνουν ζωή στην πόλη μας.
Χρόνια Πολλά σε όλους, Υγεία και Καλό  Πάσχα!!!

Κωστίκογλου Σωκράτης
Πρόεδρος
Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου

Εκτρωφείο Λαγων Καρφής Ευαγγελος