Ολοκληρώθηκε η ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης του Συνδυασμού «Αγρίνιο – Νέα αρχή – Τόπος να ζεις» με επικεφαλής τον Γιώργο Παπαναστασίου.

Ολοκληρώθηκε η ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης του Συνδυασμού «Αγρίνιο – Νέα αρχή – Τόπος να ζεις» με επικεφαλής τον Γιώργο Παπαναστασίου.

  • |

 

Αποτελείται συνολικά από 460 υποψήφιους. Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι 99 και οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι και πρόεδροι δημοτικών κοινοτήτων φτάνουν τους 361. Την ανανέωση στο ψηφοδέλτιο χαρακτηρίζει η, κατά πολύ, κάλυψη της ποσόστωσης των γυναικών υποψηφίων που αγγίζουν τις 177.

Όπως τόνισε ο Γιώργος Παπαναστασίου οι υποψήφιοι καταρτίζουν ένα νικηφόρο συνδυασμό που εγγυάται συνέχεια και προοπτική:

«Συνεχίζουμε μαζί για το Αγρίνιο! Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα, με καθαρά πρόσωπα και άξιους συνεργάτες.  Με το πλέον  ολοκληρωμένο, πολυσυλλεκτικό και συμπαγές ψηφοδέλτιο που έχει συγκροτηθεί  για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Μαζί με την  συγκροτημένη ομάδα που κάναμε μια Νέα Αρχή για  τον τόπο μας και όλους τους νέους υποψήφιους  που κοσμούν το ψηφοδέλτιο μας. Μια ομάδα που  θα αγωνιστεί για το Αγρίνιο, θα ακούσει, θα αφουγκραστεί  και θα συμβαδίσει στην πορεία προς τα εμπρός.  Την  επόμενη ημέρα, αυτή η ομάδα,  σαν μια γροθιά συνεχίζει το έργο της  στην υπηρεσία του κοινού στόχου.

Αυτό κάναμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Με εντιμότητα και απόλυτη αίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνουμε. Με μια δυναμική και ενωτική  σύνθεση. Αποτελεί τιμή για εμένα η εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλαν  οι συμπολίτες μου. Συνεχίζουμε μαζί για ένα Αγρίνιο υπερήφανο, νοικοκυρεμένο και δημιουργικό».

Εκτρωφείο Λαγων Καρφής Ευαγγελος