Ο Δ. Τραπεζιώτης στα χωριά του Αρακύνθου

Ο Δ. Τραπεζιώτης στα χωριά του Αρακύνθου

  • |

 

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Δημήτρης Τραπεζιώτης.

Χθες, Τρίτη συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του «ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ – ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» επισκέφθηκε την Δημοτική Ενότητα Αρακύνθου και συγκεκριμένα τα χωριά Ζευγαράκι, Κεράσοβο, Παπαδάτες, Ματαράγκα, Γραμματικού.

Στην επικοινωνία που είχαν με τους πολίτες αναδείχθηκαν τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και στάθηκαν κυρίως στην αδράνεια της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αγροτική οδοποιία, το νερό και τις βασικές υποδομές των συγκεκριμένων περιοχών.

Ο κ.Τραπεζιώτης αναφέρθηκε διεξοδικά στις προτάσεις του συνδυασμού του για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα με τη δημιουργία εγγειοβελτιωτικών έργων (αρδευτικά συστήματα κ.α), και τις προοπτικές που μπορούν να υπάρξουν, όπως για παράδειγμα με τη δημιουργία τουριστικών υποδομών για την αξιοποίηση του φυσιολατρικού τουρισμού και του οικοτουρισμού, δράσεις προβολής  και αξιοποίησης τοπικών προϊόντων και ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας όπως π.χ. το κάστανο.

«Μεταφέρουμε το μήνυμα μας σε κάθε γωνιά του Δήμου μας: Πρώτον, ενίσχυση και ενδυνάμωση του πρωτογενούς τομέα και δεύτερον ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΟΙΝΟΤΕΣ γιατί χωρίς ζωντανές και ισχυρές κοινότητες δεν μπορεί να υπάρξει ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ. Η εγκατάλειψη- ερημοποίηση των χωριών μας δεν μπορεί να συνεχιστεί».

Γραφείο Τύπου

Σχόλια (0)

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.