Ανοικτή επιστολή.

Ανοικτή επιστολή.

  • |

Γιώργος Β Σολτάτος

 

Πρώην Αντιπρόσωπος, ΤΟΕΒ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ.

Πρώην Νομαρχιακός και Περιφερειακός Σύμβουλος.

Ενεργός Πολίτης!!

 

Ανοικτή επιστολή.

 

Αξιότιμε  Περιφερειάρχη, κ Φαρμάκη!

Σας υπενθυμίζω την παρακάτω ανοικτή επιστολή που σας έστειλα πέρυσι τέτοιο καιρό για το θέμα της διακοπής του ρεύματος στα αντλιοστάσια των ΤΟΕΒ που αφορμή μου είχε δώσει η κοινή επιστολή σας με τον τότε Βουλευτή κ. Λιβανό:

 

” Θεωρώ υποχρέωσή μου να σας ευχαριστήσω ,για την ταχύτατη ενεργοποίησή σας, προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα των αγροτών του Νομού μας και ειδικότερα το θέμα της άρδευσης , με τις επιστολές που αποστείλατε στον κ. Σκρέκα (Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας)!

Ελπίζω να μην επιλυθούν αυτά απλά μέχρι τις…..εκλογές!

Βέβαια  δεν δείξατε καμία σπουδή όταν ένας εκλεγμένος Αντιπρόσωπος του ΤΟΕΒ ( εν προκειμένω η αφεντιά μου),σας ενημέρωσε με επιστολή ,από την 26η Γενάρη του 2022 για τα προβλήματα, αναλυτικά και για τις προτεινόμενες λύσεις.

Παρομοίως και όταν με σχετικό δημοσίευμα ,της 31ης Μάρτη του ίδιου χρόνου, με ίδιο περιεχόμενο, για τρεις σημαντικούς κατά την γνώμη μου λόγους:

Ο πρώτος γιατί απείχαν πολύ οι εκλογές και δεν υπήρχε λόγος “ενδιαφέροντος”!

Ο δεύτερος γιατί ο συντάκτης ,(Αντιπρόσωπος των αγροτών), σας είναι γνωστός για τις πολιτικές του απόψεις και οι οποίες σας είναι αδιάφορες , για να μην πω “εχθρικές ” , προς τις δικιές σας!

Ο τρίτος γιατί οι δικιές σας πολιτικές , στοχεύουν στην ιδιωτικόποίηση των νερών, πράγμα που επιβεβαιώθηκε με την πρόσφατη ψήφιση του σχετικού Νόμου!

Φαίνεται όμως ότι πλησιάζει ο χρόνος που, ” θα φέρει ο Βλάχος το τυρί ” , όπως  λέει ο Λαός μας και έτσι “δραστηριοποιηθήκατε δυναμικά ” δια.. ..επιστολής!

Όμως και εδώ κάνατε κάποιο λάθος!

Γράψατε στον κ. Υπουργό επιστολές, τονίζοντας το θέμα ,ενώ θα μπορούσατε απλά να του υπενθυμίσετε , την σχετική ερώτηση που ο ίδιος (μαζί με άλλους 26 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας),  υπέβαλε την 18η Μάη 2018 στους τότε υπουργούς και την οποία σας επισυνάπτω.

Το κείμενο είναι σχεδόν το ίδιο , με αυτό των δικών σας επιστολών και αδίκως “κουραστήκατε” να τις συντάξετε!

Κατά τα άλλα ελπίζω να γλιτώσουμε από την πλημμύρα του ΥΔΩΡ 2.0,  που οσονούπω θα κατακλήσει και τον Νομό μας!!

 

Αγρίνιο 28 Μάρτη  2023

 

Γιώργος  Β  Σολτάτος. ”

 

Αυτά έγραφα τότε και δυστυχώς,  παρόλες τις “επιστολές σας ” και την “δυναμική ” , μέσω αυτών αντίδρασή σας δικαιώνομαι, πλην του ότι δεν έφερε ο “βλάχος το τυρί! ”

 

Φέτος στείλατε νέα επιστολή για το ίδιο θέμα!

Γίνεται έτσι φαίνεται “παράδοση ” επιστολικών αντιδράσεων,  άνευ αποτελέσματος, για τα “μάτια του Κόσμου” και έν όψει των Ευρωεκλογών!

Φοβάμαι , πως με το πλήθος των επιστολών που στέλνετε , προς κάθε κατεύθυνση, πλησιάζετε τις Επιστολές Του Αποστόλου Παύλου, χωρίς βεβαίως να έχουν την Σοφία Εκείνου!

Σας υπενθυμίζω λοιπόν τα εξής:

Την ερώτηση των κ.κ, Βουλευτών της ΝΔ τον Μάη του 2018, με πρώτο τον κ. Σκρέκα! (Που σας ξαναεπισυνάπτω)!

Το γεγονός ότι για τις δικαστικές προσφυγές, πέρυσι , ο ΤΟΕΒ Παραβόλας κατέβαλε περίπου 6.000 Ευρώ που ισοδυναμεί με πάγια τέλη 1.000 στρεμμάτων, που ΘΑ  εισπράξει (από τα 8.300 που αρδεύει), για να πετύχει την επανασύνδεση,  με ασφαλιστικά μέτρα!

(1.000 στρέμματα επί 6 Ευρώ το στρέμμα πάγιο)!

Έγινε τεράστια προσπάθεια, από την “καθαίρεση” της τότε Διοίκησης το 2018, (Τότε Περιφερειάρχης κ. Κατσιφάρας) μέχρις σήμερα , να γίνει “εξυγίανση ” και νοικοκύρεμα στον Οργανισμό , με απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα τα οποία γνωρίζεται,  ή θα έπρεπε να γνωρίζεται, όπως και για τα πορίσματα των τριών ελέγχων , που η πορεία τους βρίσκεται στην Δικαιοσύνη , σχεδόν από τότε και αναμένονται με ενδιαφέρον , οι εξελίξεις !

Δεν προχωρήσατε σε συνάντηση με την Διοίκηση την νέα , αφού η παλιά ήτανε αντιπολιτευομένη προς εσάς (κατά την άποψή σας),  για την αναλυτική ενημέρωσή σας !

Δεν προχωρήσατε το θέμα της Ενεργειακής Κοινότητας που ο ΤΟΕΒ Παραβόλας συμμετείχε από την αρχή!

Τελειώνοντας Αξιότιμε κε Περιφερειάρχη σας καλώ σαν Ενεργός πολίτης να έρθετε στην Παραβόλα, να συναντηθείτε με τους κατοίκους έτσι ώστε να ” θωρακίζεται ” τις επιστολές σας με περισσότερη “ενέργεια” και “πειθώ” προς την Κεντρική Εξουσία!

 

Φιλικότητα

Παραβόλα 18 Απρίλη 2024

 

Γιώργος Β Σολτάτος!

Εκτρωφείο Λαγων Καρφής Ευαγγελος

Σχόλια (0)

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.