Ο Θεσμός του Συμπαραστάτη του Δημότη και οι ανεξάρτητες αρχές

Ο Θεσμός του Συμπαραστάτη του Δημότη και οι ανεξάρτητες αρχές

  • |

Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου σε συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου, τον Δικηγορικό Σύλλογο Αγρινίου και την Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου

Σας προσκαλούν στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου στις 22-10-2016 ημέρα Σάββατο και ώρα 18.30 μμ.
Με θέμα: Ο Θεσμός του Συμπαραστάτη του Δημότη (Θεσμικό Πλαίσιο, εμπειρίες, προκλήσεις, προοπτικές) και οι ανεξάρτητες αρχές εν γένει στην υπηρεσία των πολιτών.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ
Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου
Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Λεωνίδας Υφαντής
Πρόεδρος Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου κ. Χρήστος Θετάκης
Συμπαραστάτης του Δημότη του Δήμου Σαρωνικού κ. Ευάγγελος Μιχάλης

ΟΜΙΛΙΕΣ
• Ιωάννης Χατζόγλου, Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου, με θέμα: «Οι ανεξάρτητες αρχές και η συμβολή τους στην απονομή της δικαιοσύνης»
• Βασίλειος Σωτηρόπουλος, Συνήγορος του Πολίτη της Περιφέρειας Αττικής, με θέμα: «Εξωδικαστική επίλυση των διαφορών των δημοτών με τους Δήμους»
• Γεώργιος Φαλτσέτος , συνήγορος του Πολίτη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος με θέμα: «Η συμβολή του συνηγόρου του πολίτη της Περιφέρειας στις καταγγελίες των Δημοτών σε σχέση με διαφορές τους με υπηρεσίες της Περιφέρειας»

Τη συζήτηση συντονίζει ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου, κ. Κων/νος Χειμώνας. Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις των δημοτών οι οποίες θα απαντηθούν από τους παρισταμένους Συμπαραστάτες των Δημοτών.