Τελετή Βράβευσης των αθλητών που διακρίθηκαν το 2016

Τελετή Βράβευσης των αθλητών που διακρίθηκαν το 2016

Παρουσία  της οικογένειας του Μιχάλη Κούση, αθλητών και φίλων του αθλητισμού πραγματοποιήθηκε τοΣάββατο 18 Φεβρουαρίου  στο Παπαστράτειο Μέγαρο  η Τελετή Βράβευσης των αθλητών που διακρίθηκαν το 2016 για τις επιτυχίες τους.

Η τελετή διοργανώθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 10ου επετειακού Ημιμαραθώνιου «Μιχάλης Κούσης».Μεταξύ των προσκεκλημένων  ήταν πέντε  ξεχωριστές προσωπικότητες του αθλητισμού ,φίλοι του ΜιχάληΚούση. Ο αθλητικός συντάκτης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο πρωταθλητής Ελλάδος στο άλμα εις ύψοςκαι πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής του ΣΕΓΑΣ  Βασίλης Παπαδημητρίου, ο πανελληνιονίκης  Νίκος Αργυρόπουλος, ο πρωταθλητής  Φώτης Κούρτης  και ο Αγρινιώτης πρωταθλητής Στίβου Γιώργος Μανδέλος.

Αναλυτικά βραβεύθηκαν οι αθλητές  Κώστας Σταμούλης,Ηλίας Αϋφαντόπουλος, Χρήστος Τρομπούκης,Θεόδωρος Αρωνιάδας,Νίκος Σταμούλης , Γκάμπριελ Πίσσας, Αναστασία Μήτσου, Βασιλική Αποστόλου, Παύλος Μπεκούλης , Δημήτρης Δήμου , Μαρία Σεφεριάδη,Αλίκη Κοντογιάννη , Ευάγγελος Τζελιάτης,Κώστας Κούλης , Θετάκης Χρήστος. Βραβεύθηκαν ακόμη η ομάδα Χειροσφαίρισης Γυναικών του Παναιτωλικού, η ομάδα Πετοσφαίρισης του Ιωνικού, η ΦΙΜΠΑ ΠΗΓΑΣΟΣ Κορασίδων, η ομάδα ΤΑΕ ΚWONDOΘΗΣΕΑΣ, η ομάδα σκακιού της ΓΕΑ , η ομάδα μπάσκετ Παναιτωλικού .

Με ειδικά βραβεία τιμήθηκαν: ο Διευθυντής του Εικαστικού Εργαστηρίου και της Δημοτικής Πινακοθήκης Αγρινίου Χρήστος Γαρουφαλής, που  σχεδίασε το μετάλλιο του 10ου επετειακού Ημιμαραθώνιου. Ο αστυνομικός Γεράσιμος Κορδάτος, αθλητής με τεχνητό μέλος που μετείχε στον Μαραθώνιο της Αθήνας, ο προπονητής του ΑΟ Αγρινίου Χρήστος Μυριούνης για τη μεγάλη προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ και η Ανθούλα Μακρή υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού  του Δήμου Αγρινίου.