Η ΛΑΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ για την απελευθέρωση του Αγρινίου

Η ΛΑΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ για την απελευθέρωση του Αγρινίου

Πριν 71 χρόνια τέτοια μέρα(14-Σεπτέμβρη 1944), Αριστερές και Δημοκρατικές-Πατριωτικές δυνάμεις που έδιναν το αίμα τους για την Ανεξαρτησία της Πατρίδα μας,  οι δυνάμεις του  2/39 Συντάγματος  του ΕΑΜ -ΕΛΑΣ, ελευθέρωναν το Αγρίνιο που είχε υποδουλωθεί , όπως και όλη η Ελλάδα, από τη ναζιστική Γερμανία, βάζοντας τέρμα στην τετράχρονη κατοχή και στα δεινά του λαού μας!

Σήμερα η χώρα μας, που πνίγεται από τις αδίστακτες επιλογές μιας Γερμανοκρατούμενης Ευρωπαϊκής Ένωσης  και οι πολιτικές δυνάμεις που την κυβερνούν τα 6 τελευταία χρόνια έχουν απεμπολήσει την Εθνική ανεξαρτησία και τη Δημοκρατία στα όργανα των τοκογφλύφων, έχει ανάγκη από την αγωνιστική αφύπνιση όλων των Ελλήνων δημοκρατών.

Τα μνημόνια και η διαρκής ανατροφοδότηση και γιγάντωση του φαύλου και παράνομου χρέους δεν είναι τίποτε άλλο, παρά η σύγχρονη κατοχή της χώρας και του λαού μας.

Μόνο ο αγώνας μας (πολιτικός, κινηματικός και πνευματικός) μπορεί να δημιουργήσει την αντίσταση και τη μεγάλη ανατροπή των μνημονίων, για να ανακτήσουμε την Εθνική μας ανεξαρτησία, να λειτουργήσει ξανά ελεύθερα και δημοκρατικά η χώρα μας και να μπούμε σε νέα δημιουργική εκκίνηση και πορεία!