Απάντηση του Δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου στην ανακοίνωση του Παύλου Μοσχολιού:

Απάντηση του Δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου στην ανακοίνωση του Παύλου Μοσχολιού:

  • |

«Ξαφνικά μετά από πολύωρη αφωνία ο κ. Μοσχολιός μίλησε. Για ένα άλλο θέμα βέβαια και όχι για τις εγκληματικές ευθύνες που φέρει ο ίδιος προσωπικά για την απώλεια του αρχείου Παναγόπουλου. Χθες στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου φορείς  και ενεργοί πολίτες κατέθεσαν την μαρτυρία τους για την παράδοση του αρχειακού υλικού στον Δήμο Αγρινίου. Δυστυχώς για τον πρώην Δήμαρχο οι αναφορές ήταν καταπέλτης.

Θα έπρεπε μέχρι τώρα να έχετε μάθει κ. Μοσχολιέ ότι,  στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Καταλαβαίνω  την δύσκολη θέση στην οποία βρεθήκατε. Αντί να κατηγορείτε την δημοτική αρχή προσπαθήστε να  βρείτε απαντήσεις για το «μπάχαλο» που επικρατούσε στον δήμο επί ημερών σας. Πως είναι δυνατόν να χάνεται η πολιτιστική  κληρονομιά μιας πόλης( μηχανήματα και αρχειακό υλικό τόνων) κι εσείς να σφυρίζεται αδιάφορα;

Όσον αφορά τις ανακοινώσεις για τα επιδόματα των Πολυτέκνων,  έδωσα αναλυτικές απαντήσεις κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Μάλιστα ανακοίνωσα ότι θα συζητηθεί εκτενώς σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Σταματήστε λοιπόν να ψαρεύετε στα θολά νερά παλαιομοδίτικων πολιτικών πρακτικών.  Στην περίπτωσή σας η τακτική που ακολουθείται αγγίζει τα όρια ου πολιτικού θράσους».

 

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ