Η Κατερίνα Κιτσάκη για το εκλογικό αποτέλεσμα

Η Κατερίνα Κιτσάκη για το εκλογικό αποτέλεσμα

  • |

 

Μια μεγάλη μάχη τελείωσε! Οι εκλογές κρίθηκαν, οι πολίτες έδωσαν εντολή για αυτοδύναμη κυβέρνηση και η επιλογή τους είναι απόλυτα σεβαστή.

Συγχαρητήρια στους βουλευτές του νομού Αιτωλοακαρνανίας όλων των κομμάτων που κέρδισαν μια θέση στο κοινοβούλιο. Θα είμαστε στο πλάι τους σε κάθε θετική πρωτοβουλία για τον τόπο.

Ξεχωριστά θα ήθελα να συγχαρώ τον εκλεγμένο με το Κίνημα Αλλαγής Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, που με έναν έντιμο αγώνα κέρδισε την πρώτη θέση μεταξύ εξαιρετικών συνυποψήφιων.

Σε όλους τους συντοπίτες που με ψήφισαν, σε όσους μου χαμογέλασαν είτε μου εξέθεσαν τον προβληματισμό τους, οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ. Μέσα σε μόλις 18 ημέρες προεκλογικού αγώνα άκουσα πολλά, έμαθα περισσότερα και γνώρισα μοναδικούς ανθρώπους.

Ξεχωριστή θέση στην καρδιά και την εκτίμησή μου, όλοι όσοι ανιδιοτελώς στάθηκαν στο πλάι μου, από την πρώτη στιγμή. Ξέρουν ότι σύνθημα μας είναι το ”εμείς” και αυτό θα παραμείνει.

Δεν πήρα την έδρα του Νομού, αλλά γέμισα με ενέργεια και πίστη ώστε να συνεχίσω την μάχη από το μετερίζι που πάντα υπηρετούσα, προσωπικά και οικογενειακά.

Το Κίνημα Αλλαγής, κατοχύρωσε την θέση τους ως ισχυρός τρίτος πόλος, κόντρα στο ρεύμα που το θεωρούσε ξεγραμμένο. Κόντρα σε όσους θεωρούσαν μονόδρομο τον ξαναζεσταμένο δικομματισμό.

Προφανώς έχουμε πολλά να συζητήσουμε στον χώρο μας. Όμως η αρχή έγινε. Συνεχίζουμε όλοι μαζί, με περισσότερη πίστη, πιο έμπειροι και πιο αποφασισμένοι!

 

Κατερίνα Αθαν. Κιτσάκη

Υποψήφια Βουλευτής ΚΙΝ.ΑΛ. Αιτωλοακαρνανίας