Η Lia Hide με τη μπάντα της στο THE WALL

Η Lia Hide με τη μπάντα της στο THE WALL

Το εναλλακτικό καφέ-μπαρ THE WALL, Μεσολογγίου & Δ. Παπαιωάννου, υποδέχεται την Κυριακή 24/09 και ώρα 21.00 , τη Lia Hide με τη μπάντα της, ένα φωτεινό κορίτσι που γράφει σκοτεινά κομμάτια, παίζει πιάνο και τραγουδάει. 

Μία μουσικός που τη χαρακτηρίζει η θεατρικότητα και η μουσική μυσταγωγία  και με τη συνοδεία ντραμς & μπάσου μας προσφέρει ένα συνδυασμό ήχων &  συναισθημάτων!!

Μετά από πολυάσχολη δισκογραφία στην εγχώρια electronica (a Dog Named Rodriguez, Influence, Robin Skouteris, κ.α.), ο πρώτος της δίσκος ‘HOME’ κυκλοφόρησε από την ΕΜΙ-Universal το 2013, και o δεύτερος τον Μάιο του 2017 (self-released) σε παραγωγή Ευριπίδη Ζεμενίδη. Το πρώτο single, το Rembrandt έχει γίνει το αγαπημένων των ραδιοφώνων από τον Δεκέμβρη του 2016 (Jumping Fish artist).

Έχει ταξιδέψει με την μουσική της μέχρι το Μοντρεάλ του Καναδά, το Λονδίνο και το Μπαθ της Αγγλίας, την Πολωνία, την Νορβηγία και την Καλιφόρνια και το Σακραμέντο της Αμερικής και οι εμφανίσεις της αποσπούν πάντα ενθουσιώδεις κριτικές. Στην Ελλάδα έχει εμφανιστεί μεταξύ άλλων με τους KBHTA, Tricky, Kovacs, Anneke, Joseph Van Wissem, Molly Nilson, Active Member αλλά και με τους Keep Shelly in Athens, Sleepin Pillow και Universe217

THE WALL
Μεσολογγίου & Δ. Παπαιωάννου
Τηλ. κρατήσεων : 6972561674 ( Δήμος)