Ποιος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ κέρδισε τις εντυπώσεις στο debate (δημοσκόπηση)

Ποιος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ κέρδισε τις εντυπώσεις στο debate (δημοσκόπηση)

  • |

Η πρόσφατη τηλεμαχία των έξι υποψήφιων προέδρων του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίστηκε από πολλές και ουσιαστικές αντιπαραθέσεις. Ήταν μια «αναμέτρηση» που ξεκίνησε με χαμόγελα και αβρότητες και ολοκληρώθηκε με αιχμές και καρφιά.

Λίγες ημέρες μετά, η δημοσκόπηση της PRORATA (που παρουσίασε η τηλεόραση του ATTICA TV) καταγράφει την άποψη των πολιτών για την εμφάνιση των «έξι».

Σύμφωνα με την έρευνα, οι πολίτες που είδαν την τηλεμαχία θεωρούν ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης εμφανίστηκε να διαθέτει το πιο ευκρινές σχέδιο για την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ, ο Χάρης Δούκας να εκφράζει τις πιο καινοτόμες θέσεις και η Άννα Διαμαντοπούλου να δείχνει τη μεγαλύτερη ηγετικότητα.

Παράλληλα, οι ερωτηθέντες θεωρούν τον Παύλο Γερουλάνο ως τον πιο ειλικρινή στις απαντήσεις που έδωσε, εκτιμούν ότι η Νάντια Γιαννακοπούλου δυσκολεύτηκε να παραμείνει ψύχραιμη, εν αντιθέσει με τον Μιχάλη Κατρίνη που θεωρούν ότι υπήρξε ο περισσότερο ψύχραιμος από τους έξι υποψηφίους.

Όσον αφορά τη σύνθεση του ακροατηρίου του debate, το 63% των πολιτών που ερωτήθηκαν για τις ανάγκες της συγκεκριμένης δημοσκόπησης, δήλωσαν ότι προτίθενται να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, 14% Νέα Δημοκρατία, 7% ΣΥΡΙΖΑ, 3% Νέα Αριστερά και 6% άλλα κόμματα.

https://www.efsyn.gr/politiki/antipoliteysi/447795_poios-ypopsifios-toy-pasok-kerdise-tis-entyposeis-sto-debate

Εκτρωφείο Λαγων Καρφής Ευαγγελος

Σχόλια (0)

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.