Πούλμαν βάζει η Λαϊκή Ενότητα για την συγκέντρωση ενάντια στον Φούχτελ στο Ναύπλιο την Πέμπτη

Πούλμαν βάζει η Λαϊκή Ενότητα για την συγκέντρωση ενάντια στον Φούχτελ στο Ναύπλιο την Πέμπτη

  • |
Δηλώστε συμμετοχή για μετάβαση στο Ναύπλιο Πέμπτη 3/11.
Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο Φούχτελ και σε όσους επιδιώκουν να λεηλατήσουν τη χώρα.
Στις 3-4-5 Νοεμβρίου (Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο) θα γίνει στο Ναύπλιο, στην αίθουσα της παλαιάς Βουλής το 6ο ετήσιο συνέδριο της Ελληνο-Γερμανικής συνέλευσης, στο οποίο θα παρευρεθεί ο περίφημος Φούχτελ.
Η αποκαλούμενη ελληνογερμανική εταιρική σχέση αποτελεί προσπάθεια της γερμανικής κυβέρνησης να ελέγξει μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας μας (ενέργεια, υποδομές, πολιτιστικός θησαυρός, διαχείριση απορριμμάτων).
Επιδίωξη του Φούχτελ και των εντολοδόχων του είναι να υπάρξει μέσω των Δήμων και των Περιφερειών η οικονομική διείσδυση των γερμανικών συμφερόντων σε βασικούς τομείς όπως είναι τα σκουπίδια, η ενέργεια, ο τουρισμός, ώστε τα γερμανικά συμφέροντα να ελέγξουν τις όποιες ευκαιρίες υπάρχουν σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο και να πάρουν στα χέρια τους το μεγαλύτερο μέρος της πίτας των έργων.
Από το Σεπτέμβρη του 2014 ο Φούχτελ είχε αποστείλει οκτασέλιδο ερωτηματολόγιο εκ μέρους της «Ελληνογερμανικής Συμμαχίας» σε Δήμους και Περιφέρειες, ζητώντας να μάθει τα περιουσιακά στοιχεία των ΟΤΑ και την ακριβή σύσταση του πληθυσμού.
Παράλληλα Γερμανοί έχουν ανοίξει όπως είναι γνωστό παραρτήματα Ινστιτούτων στην Ελλάδα. Το Ίδρυμα Αντενάουερ π.χ. έχει διοργανώσει επιμορφωτικό συνέδριο σε Έλληνες δημοσιογράφους. Ο στόχος προφανής, να βρουν ανθρώπους που θα είναι τα ιδεολογικά τους στηρίγματα στην Ελλάδα.
Όσοι Δήμαρχοι ή Περιφερειάρχες έχουν υπογράψει το Σύμφωνο της Ελληνογερμανικής συνεργασίας, δεν δέχονται να βγαίνουν ψηφίσματα για τις γερμανικές οφειλές ή να μπαίνουν συνδιοργανωτές σε εκδηλώσεις για τις γερμανικές οφειλές όταν το ζητάει το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Γερμανικών οφειλών.
Στον αντίποδα αυτών υπάρχουν Δήμοι που αντιστέκονται και συντάσσονται με τις δυνάμεις που αντιτίθενται στην επιχείρηση εκμετάλλευσης και λεηλασίας της χώρας μας.
Την Πέμπτη 3/11 στις 6 μ.μ. διοργανώνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την παλαιά Βουλή στο Ναύπλιο όπου είναι προγραμματισμένη να γίνει η πρώτη συνεδρίαση.
Η ΛΑΕ αντιδρά και αντιστέκεται στο Φούχτελ και στη λεηλασία της χώρας που επιχειρείται, στηρίζει τη συγκέντρωση και βάζει πούλμαν από Αθήνα για μετάβαση στο Ναύπλιο την Πέμπτη 3/11 το μεσημέρι και επιστροφή το βράδυ.
Για τον καλύτερο και έγκαιρο προγραμματισμό καλούμε όποιον θέλει να δηλώσει συμμετοχή για μετάβαση στο Ναύπλιο στο κεντρικό τηλέφωνο της ΛΑΕ 2103800067 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.” target=”_blank” rel=”nofollow”>organotiko.laikienotita@gmail.comσυμπληρώνοντας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο. Από την Πάτρα και τις άλλες πόλεις της Πελοποννήσουκαλούνται οι σύντροφοι να συνεννοηθούν σε κάθε ΠΕ για τον τρόπο μετάβασης στο Ναύπλιο.
Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας
την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 6 μμ

 

στο Ναύπλιο έξω από το κτίριο της παλιάς Βουλής