Χρυσοβελώνη: Η σχέση μου με τον Καμμένο είναι υπό αναθεώρηση – Τι λέει για τη ΝΔ

Χρυσοβελώνη: Η σχέση μου με τον Καμμένο είναι υπό αναθεώρηση – Τι λέει για τη ΝΔ

  • |

Νέες αιχμές από την τέως υφυπουργό ΥΠΟΜΕΔΙ Μαρίνα Χρυσοβελώνη κατά του Πάνου Καμμένου. «Αυτή τη στιγμή η σχέση μου μαζί του βρίσκεται υπό αναθεώρηση» δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ αναφέρθηκε σε σενάρια επιστροφής της στη ΝΔ.

Με εμφανή πικρία για την απομάκρυνσή της, η Μ. Χρυσοβελώνη μιλώντας στο «Ράδιο-Ένα 102,5», είπε πως πληροφορήθηκε την εξέλιξη από τα ΜΜΕ και όχι από τον πρόεδρο του κόμματος Π. Καμμένο.

Οπως είπε «δεν ήταν απαίτηση του Πρωθυπουργού. Προφανώς ζητήθηκε η άποψη του κυβερνητικού εταίρου, του κ. Καμμένου. Ακούστηκε ότι έπρεπε να γίνει ανανέωση του κυβερνητικού σχήματος, αλλά δεν ξέρω αν αυτό σηματοδοτείται με την έξοδο του νεότερου χρονικά μέλους της Κυβέρνησης… Ήταν επιθυμία των ΑΝ.ΕΛ., ενδεχομένως ο κ. Καμμένος, να ήθελε να κρατήσει κάποιες ισορροπίες».

Σημείωσε ότι «με πείραξε πιο πολύ ότι το έμαθα από την τηλεόραση. Να είστε σίγουρος ότι εγώ θα είχα συνεργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση. Είμαι συμβιβασμένη με την ιδέα και ότι κάποια στιγμή όλα τελειώνουν. Αυτή τη στιγμή είμαι στη δουλειά μου. Αυτό που με πείραξε πάρα πολύ ήταν ότι δεν είχα καμία ενημέρωση. Και … αυτό, δε το ζητάς, το απαιτείς. Ειδικά από ένα φίλο, πολύ περισσότερο που η σύνδεσή μας ήταν και σε οικογενειακό επίπεδο»

Όπως διευκρίνισε η κ. Χρυσοβελώνη, «δεν υπήρξε καμία σύγκρουση. Η τελευταία μας άψογη συνεργασία, ήταν την προηγούμενη εβδομάδα, που μιλήσαμε με αφορμή τη διαρροή κάποιων προεδρικών διαταγμάτων, και τη μεταφορά των αρμοδιοτήτων. Του τηλεφώνησα και ρώτησα τι ισχύει, μου απάντησε μην ανησυχείς, δεν αλλάζει τίποτα».

Η πρώην Υφυπουργός ΠΟΜΕΔΙ, τόνισε ότι βρίσκεται σε μια στάση αναμονής, προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί προσωπικά, επαγγελματικά και οικογενειακά. Απέκλεισε παράλληλα το ενδεχόμενο να πάει στη ΝΔ. λέγοντας ότι «δεν είμαι πολιτικός γυρολόγος». Όπως υποστήριξε, «οι λόγοι που με ανάγκασαν να φύγω από τη Ν.Δ. που δεν έχει καμιά σχέση με αυτή που όλοι ξέραμε, εξακολουθούν να υπάρχουν».

Όπως δήλωσε, «είναι πολύ νωρίς για να πάρω αποφάσεις, βρίσκομαι σε στάση αναμονής και ανασυγκρότησης, γιατί υπάρχουν πράγματα που πρέπει να ρυθμιστούν. Ο χρόνος λειτουργεί θετικά, όλα τα ωραία, όπως και τα άσχημα κρατούν λίγες ημέρες».

 

topontiki.gr

Εκτρωφείο Λαγων Καρφής Ευαγγελος