Στη ΝΔ ο Μπογδάνος;

Στη ΝΔ ο Μπογδάνος;

  • |

Aναθερμάνθηκε, μετά και την απόλυση του από τον Σκάι, η συζήτηση που θέλει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να κάνει το βήμα εισόδου στην πολιτική, στρατευόμενος με τη ΝΔ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το tvxs.gr, κάποιοι τον «βλέπουν» υποψήφιο με τη Νέα Δημοκρατία στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια, τη Β’ Αθηνών, ενδεχομένως εξασφαλίζοντας νωρίτερα και κάποια στελεχική θέση στο κόμμα, στο πλαίσιο των αλλαγών που σχεδιάζει για το φθινόπωρο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το φλερτ του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τη Νέα Δημοκρατία κρατεί καιρό τώρα και ο δημοσιογράφος δεν κρύβει την εκτίμησή του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ενδεικτικά σημειώνεται η παρουσία του τον περασμένο Φλεβάρη σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ, με θέμα «Δυο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ», την οποία και συντόνιζε. Εκεί είχε δηλώσει «συμπορευτής της παράταξης» ενώ μεταξύ άλλων είπε πως είναι τιμή του να πολιτευθεί με τη Νέα Δημοκρατία, ωστόσο για (εκείνη) την ώρα θα συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, να δημοσιογραφεί.

Αυτήν την ώρα ο Μπογδάνος μάλλον το σκέφτεται καλύτερα, λέγεται στη δημόσια συζήτηση.

Εξάλλου ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης ήταν αυτός που έσπευσε να τον στηρίξει μετά την απόλυσή του από το κανάλι του Φαλήρου, αλλά και λογαριασμοί στα social media, που κινούνται σε εσωκομματικούς κύκλους της ΝΔ.

topontiki.gr