Λαϊκή Ενότητα: Οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται, η αντίσταση εξακολουθεί..!

Λαϊκή Ενότητα: Οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται, η αντίσταση εξακολουθεί..!

  • |

Οι μνημονιακοί πλειστηριασμοί συνεχίζονται στη άψη του καύσωνα, πιστεύοντας  έτσι οι κυβερνώντες ότι οι πολίτες θα καμφθούν απ’ την καλοκαιρινή ραστώνη  και θα αντιμετωπίσουν μειωμένη αντίσταση απέναντι στα σχέδιά τους!

Λογαριάζουν όμως χωρίς το κίνημα! Γιατί το κίνημα των πολιτών ενάντια στους πλειστηριασμούς κι αυτή τη φορά θα ματαιώσει τα σχέδιά τους!

Την προσεχή Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν στα Δικαστήρια Αγρινίου οι τελευταίοι πλειστηριασμοί του καλοκαιριού και θα επαναληφθούν το Σεπτέμβριο.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλ/νίας της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, όπως πάντα, καλεί όλους τους δημοκρατικούς πολίτες του νομού, όλες τις πολιτικές και κοινωνικές συλλογικότητες, τα συνδικάτα και την τοπική αυτοδιοίκηση, να ενεργοποιηθούν και να δώσουν το αγωνιστικό τους παρόν  την Τετάρτη 26 Ιούλη, στα Δικαστήρια Αγρινίου, στις 3 το μεσημέρι, για να αποτρέψουμε κι αυτή τη φορά τους πλειστηριασμούς ενάντια στη λαϊκή περιουσία πέντε(5) συμπολιτών μας!

Οι πλειστηριασμοί είναι βολές ενάντια στην κοινωνία, είναι βολές εναντίον όλων μας! Δεν πρέπει να λείψει κανείς! Ιδιαίτερη έκκληση κάνουμε σε εκείνους τους συμπολίτες που πρόσφατα και στο παρελθόν απειλήθηκαν με πλειστηριασμούς και με τη βοήθεια του κινήματος, οι πλειστηριασμοί αυτοί ματαιώθηκαν! Επίσης οι πολίτες που αναμένουν προσεχείς πλειστηριασμούς οφείλουν να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας και να ενεργοποιήσουν όσους περισσότερους συμπολίτες μας μπορούν!

Η αλληλεγγύη πάντα, αλλά πολύ περισσότερο τώρα που μας μαστίζει η μνημονιακή κατοχή, θα είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο της κοινωνίας απέναντι στους δυνάστες της!

Να μη μείνει κανένας συμπολίτης μας αβοήθητος!

Να αντισταθούμε και να αποτρέψουμε όλους τους προσεχείς πλειστηριασμούς!

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!

Εκτρωφείο Λαγων Καρφής Ευαγγελος