Βάρβαρες συλλήψεις 25 αγωνιστών και μελών της ΛΑ.Ε κατά των πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο Άργους. Η κυβέρνηση τρέμει το κίνημα κατά των πλειστηριασμών

Βάρβαρες συλλήψεις 25 αγωνιστών και μελών της ΛΑ.Ε κατά των πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο Άργους. Η κυβέρνηση τρέμει το κίνημα κατά των πλειστηριασμών

Αυθαίρετα, χωρίς κανένα λόγο, η αστυνομία του Άργους συνέλαβε κατ’ αρχήν των Παντελή Κοκκινόπουλο, Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Ναυπλίου, και στη συνέχεια βάρβαρα και μαζικά άλλους 24 αγωνιστές, πολλοί εκ των οποίων μέλη της ΛΑ.Ε, με μοναδική αιτιολογία την κατάληψη του Ειρηνοδικείου Άργους και τη ματαίωση πλειστηριασμών λαϊκής περιουσίας.

Είναι η πρώτη φορά που η αστυνομία, η εισαγγελική αρχή και προφανώς η κυβέρνηση, με τη διάτρητη και ψευδή δικαιολογία, της καταγγελίας του συμβολαιογράφου Ε. Σαναδινού, προβαίνουν σε μαζικές συλλήψεις και διώξεις τρομοκρατίας.

Δήλωση του Παν. Λαφαζάνη, Γραμματέα του Π.Σ της ΛΑ.Ε

Μαζικές, βάρβαρες συλλήψεις στο Άργος που θυμίζουν σκοτεινές περιόδους της πολιτικής ζωής

”Αποτελούν ντροπή και όνειδος για την κυβέρνηση και τον ίδιο τον Τσίπρα οι μαζικές, βάρβαρες συλλήψεις στο Άργος αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται στελέχη της ΛΑ.Ε και ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ναυπλίου, Παντελής Κοκκινόπουλος .

Η κυβέρνηση βυθίζεται σε ένα βούρκο αυταρχισμού που αρχίζει να θυμίζει σκοτεινές περιόδους της ελληνικής πολιτικής ζωής.

Με την τρομοκρατία, τις συλλήψεις και τις διώξεις δεν μπορεί να ανακοπεί το ανερχόμενο κίνημα κατά των πλειστηριασμών για την προστασία της πρώτης κατοικίας και των λαϊκών περιουσιών.

Η κυβέρνηση δεν πρέπει να έχει ακόμα την αυταπάτη ότι με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς θα αρπάξει για τις τράπεζες και τα fund ότι με ιδρώτα και αίμα απέκτησε ο ελληνικός λαός.

Απαιτούμε εδώ και τώρα την άμεση απελευθέρωση των αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών του Άργους και το σταμάτημα εδώ και τώρα της τραπεζικής ληστείας σε βάρος του ελληνικού λαού. ”

.iskra.gr