ΛΑ.Ε.: Μετά από μήνυση fund η δεύτερη δίωξη Λαφαζάνη

ΛΑ.Ε.: Μετά από μήνυση fund η δεύτερη δίωξη Λαφαζάνη

  • |

Σε μήνυση από fund με έδρα τη Λιβερία αποδίδει η Λαϊκή Ενότητα τη νέα κλήση σε απολογία για ενδεχόμενη δίωξη του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΛΑ.Ε, επικαλούμενη «απόλυτα έγκυρες πληροφορίες», «προήλθε μετά από μήνυση την οποία υπέβαλε εναντίον του το Fund Palace International & Tristar SA με έδρα τη Μονρόβια της Λιβερίας για ματαίωση πλειστηριασμών ακινήτων, τα οποία ενδιαφερόταν να αρπάξει κοψοχρονιά».

Ειδικότερα, ο γραμματέας της ΛΑ.Ε. κατηγορείται ότι ηγείτο «κατάληψης» στο Ειρηνοδικείο Αθηνών στις 20/9/2017 με συνέπεια να αναβληθούν εκείνη τη μέρα οι προβλεπόμενοι πλειστηριασμοί και καλείται να απολογηθεί για τις κατηγορίες της διατάραξης κοινής ειρήνης, «κάτι το οποίο αποτελεί ιδιώνυμο αδίκημα, σύμφωνα με πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης για την προστασία (!) των πλειστηριασμών» και για παρεμπόδιση συναγωνισμού.

«Θεωρούμε ως στημένη και υποβολιμαία και τη νέα απόπειρα δίωξης του Λαφαζάνη, πολύ περισσότερο όταν προέρχεται από άγρια και ληστρικά κερδοσκοπικά κεφάλαια με έδρα φορολογικούς παραδείσους, τα οποία, δυστυχώς, κατά την κυβέρνηση, είναι οι περίφημοι επενδυτές, που θα σώσουν την χώρα» σημειώνει η ΛΑ.Ε.

efsyn.gr