Αγανακτισμένος με τη ΝΔ ο Αμβρόσιος: «Μήπως ο Μητσοτάκης μας εξηπάτησε;»

Αγανακτισμένος με τη ΝΔ ο Αμβρόσιος: «Μήπως ο Μητσοτάκης μας εξηπάτησε;»

  • |

Σφόδρα ενοχλημένος με την αποδοχή από την κυβέρνηση της απόφασης της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για τη μη αναγραφή θρησκεύματος και ιθαγένειας στα σχολικά απολυτήρια εμφανίζεται ο πρώην μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος.

Σε ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο, από όπου από καιρού εις καιρόν εξαπολύει επιθέσεις κατά αριστερών, ομοφυλόφιλων, προσφύγων και μεταναστών και άλλων «ανεπιθύμητων» κοινωνικών ομάδων, διερωτάται αν «και η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει το καταστρεπτικό έργο του ΣΥΡΙΖΑ» και «μήπως ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μας εξηπάτησε».

Δείτε το δημοσίευμα (διατηρείται ο πρωτότυπη σύνταξη και ορθογραφία):

«__Δεν πρόλαβαν να πάρουν στα χέρια τους το τιμόνι της διακυβερνήσεως της Χώρας οι παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας και δυστυχώς μας απογοήτευσαν! Η Υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως, με μια επείγουσα Απόφασή της, έσπευσε να αποδεχθή την καταστρεπτική για την Ελλάδα μας Απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, δηλ. να μη αναγράφεται πλέον ούτε το Θρήσκευμα, ούτε και η Ελληνική Ιθαγένεια στα Απολυτήρια των Μαθητών της Ελληνικής Παιδείας!!!!

_______Και μόνο το γεγονός, ότι ο τέως Υπουργός της α-Παιδείας κ. Νικ. Φίλης έσπευσε να συγχαρή την κα Κεραμέως καταδεικνύει ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ κας ΥΠΟΥΡΓΟΥ! Με την Απόφασή της εξετέλεσε και την Ορθοδοξία και την Ελληνική αυτοσυνειδησία! Τι περισσότερο, άραγε, θα ήθελαν οι αριστερόστροφοι Πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ;

_______Διερωτώμεθα: Μήπως ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μας…… εξηπάτησε; Διότι άλλη ήταν η εικόνα του προεκλογικώς και εντελώς αντίθετη αρχίζει να γίνεται η εικόνα, που μας παρουσιάζει σήμερα!

______Η Απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, που ελήφθη κατόπιν αιτήσεως της Ενώσεως των αθέων της Ελλάδος, είναι αντισυνταγματική καί άκυρος!

______Εκφράζουμε την αγανάκτηση της ψυχής μας πρός την έως της χθές συμπαθεστάτην Υπουργόν Παιδείας καν Κεραμέως γιά την εγκληματική αυτή Απόφασή της!

______Τώρα πλέον εναγωνίως αναμένουμε την αντίδραση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος!»

topontiki.gr