ΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΛΑΪΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

ΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΛΑΪΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

  • |
ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΠΛΟΚ
Ο ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Πορεία με τα τρακτέρ από τα σημεία προσυγκέντρωσης, τηγαλακτοβιομηχανία Δωδώνη και την Ανατολή, προς το κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, πραγματοποιούν αυτή την ώρα αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού, με προορισμό την Περιφέρεια Ηπείρου. Όπως υποστηρίζουν, το προωθούμενο ασφαλιστικό θα βάλει ταφόπλακα στον πρωτογενή τομέα και πιστεύουν ότι με τον αγώνα τους δεν θα περάσει.
Στην προσυγκέντρωση στη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη βρέθηκε, στις 10:30, ο επικεφαλής της ΛΑ.ΕΠαναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος χαιρέτησε τις κινητοποιήσεις των αγροτοκτηνοτρόφων και δήλωσε ότι μαζί με τους συνταξιούχους, τους επαγγελματίες και όλους τους πολίτες, «θα μπλοκάρουν το αντιασφαλιστικό έκτρωμα της κυβέρνησης».
Σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Λαφαζάνης ανέφερε ότι η ΛΑ.Ε μπαίνει μπροστά στον αγώνα και κηρύσσει μεγάλο λαϊκό συναγερμό για την επαναθεμελίωση της Ελλάδας. «ΗΛΑ.Ε μπαίνει μπροστά στον αγώνα για να μην περάσει το αντιασφαλιστικό έκτρωμα, να μην περάσουν ταφορολογικά μέτρα σε βάρος των αγροτών και των επαγγελματιών, για να φύγει αυτή η κυβέρνηση, γιανα φύγει όλο το μνημονιακό τόξο, το μνημονιακό σκηνικό. Και αυτό θα γίνει μέσα στο 2016. Η ΛΑ.Εκηρύσσει έναν μεγάλο αγωνιστικό λαϊκό συναγερμό, για να απαλλάξει τη χώρα από τα μνημόνια και το μνημονικό πολιτικό σκηνικό. Για να ξεκινήσουμε μία καινούργια πορεία, από την αρχή, επαναθεμελίωσηςτης Ελλάδας σε αντιμνημονιακή προοδευτική κατεύθυνση, με ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα παραγωγικής ανασυγκρότησης και έξοδο από την Ευρωζώνη. Θα το πετύχουμε» είπε χαρακτηριστικά.
Στην Άρτα, αγρότες και κτηνοτρόφοι έκλεισαν την εθνική οδό Άρτας-Αθήνας, στο ύψος του Κομποτίου. Από το πρωί είχαν παρατάξει τρακτέρ, αγροτικά και άλλα γεωργικά μηχανήματα στην εθνική οδό, ενώ σε ένδειξη διαμαρτυρίας έκαψαν σανό στον δρόμο και πέταξαν γάλα.
---000_Laf-Giannena01
---000_Laf-Giannena02
---000_Laf-Giannena03
---000_Laf-Giannena04