«Πιθανόν να έγινε αυτό», ήταν η απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βαρεμένου, όταν ρωτήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Mega αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε υποσχεθεί πάρα πολλά, ως αντιπολίτευση, και τώρα πληρώνει την υπερβολή των υποσχέσεων.
«Εγώ ούτε σε καρότσα ανέβηκα, ούτε σε τρακτέρ», συμπλήρωσε.
«Από εκεί και πέρα πρέπει να δούμε την ουσία των θεμάτων», σημείωσε ο κ. Βαρεμένος, προσθέτοντας: «Τίθεται θέμα πτώσης της κυβέρνησης. Ξέρω ότι υπάρχουν δυνάμεις μέσα στη χώρα που επιθυμούν διακαώς να πέσει η κυβέρνηση. Και να πέσει τώρα, θα συζητήσουμε επί της ουσίας».
«Υπάρχουν προβλήματα στους κατ’ επάγγελμα αγρότες, πρέπει να τους ξεχωρίσουμε από τους υπόλοιπους», ανέφερε επίσης.
4 Φεβρουαρίου 2013: Ό
ταν ο Τσίπρας ανέβαινε στα τρακτέρ! [photos+vds]
Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega, ο Γιάννης Βάγγος, μέλος της επιτροπής αγροτών Βοιωτίας, αναφέρθηκε σε περιστατικό, ενάμιση σχεδόν χρόνο πριν στο οποίο συμμετείχε ο Αλέξης Τσίπρας όταν ακόμα ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Το μεγαλύτερο θέατρο το έπαιξε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας επάνω στο δικό μου το αγροτικό στον Ορχομενό, πριν ενάμιση χρόνο. Βάλτε το στο Google να δείτε τι πάει να πει θέατρο», είπε ο αγρότης από την Βοιωτία που απευθυνόμενος στον παρουσιαστή της εκπομπής τόνισε:
«Κάναμε ένα χρόνο υπομονή και κάθε εβδομάδα μας έχουνε και από ένα μέτρο».
«Κάναμε την υπομονή μας, έφτασε ο κόμπος στο χτένι, την Παρασκευή θα είμαστε μέσα στην Εθνική, όχι εμείς και η γαλότσα και η η γραβάτα και ο δικηγορικός σύλλογος, και οι γιατροί και οι πάντες», κατέληξε ο Γιάννης Βάγγος.
Φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα στις 4 Φεβρουαρίου του 2013 στον Ορχομενό: