Η Δεξιά δεν έχει σχέση με τη δημοκρατία

Η Δεξιά δεν έχει σχέση με τη δημοκρατία

  • |

Εάν λοιπόν ο κ. Τσίπρας είναι επικίνδυνος για την ελληνική δημοκρατία, όπως αναιδώς και ανερυθριάστως εξέμεσε στα ευρωπαϊκά σαλόνια ο Ελληνας πρωθυπουργός, οι ψηφοφόροι του θα είναι και αυτοί το ίδιο επικίνδυνοι, όπως και οι ψηφοφόροι που προτιμούν κόμματα και σχήματα της Αριστεράς, αφού κατά τον ίδιο και τα «στελέχη» του, υπουργικά ή όχι, για όλα τα δεινά της χώρας φταίει η Αριστερά, η οποία πρέπει και να εξαφανιστεί από προσώπου Γης (!) για να επανέλθει η δημοκρατία. Οι μισοί δηλαδή και παραπάνω Ελληνες ευθύνονται για την καθυστέρηση της χώρας.

Γιώργος Σταματόπουλος

Σηκώνει τα χέρια κανείς [όχι για να τους χαστουκίσει εντούτοις…]. Τέτοια ιστορική στρεψοδικία μόνο από αυτούς τους ανεκδιήγητους θα μπορούσε να γίνει, αντί να μην έχουν πού να κρυφτούν από τα εγκλήματα τα οποία έχει διαπράξει η παράταξή τους και τις φυλακίσεις και διώξεις κατά των μισών και παραπάνω Ελλήνων, ας πούμε από την Κατοχή και δώθε.

Από τι είδους δημοκρατικές ιδέες κατέχονται οι άνθρωποι της Δεξιάς δεν είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτό, αρκεί να τους ακούσεις να υβρίζουν ασύστολα τους ανθρώπους της Αριστεράς και να διώκουν τις ιδέες τους και την ίδια ώρα να μιλάνε για δημοκρατία, οι αξιοθρήνητοι, οι γεμάτοι μίσος αυτοί άνθρωποι. Είναι και βαθιά θρησκεύοντες -και εθνικόφρονες-, αποκλείουν όμως τον μισό πληθυσμό της Ελλάδας από τον λαό της. Ετσι που το πάνε οι κύριοι αυτοί δεν φαίνεται να είναι μακριά η ώρα που θα αρχίσουν να εκδίδουν ξανά πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων για να μπορεί κάποιος να βρει μια δουλίτσα ή να πάρει μια άδεια για οτιδήποτε θελήσει να κάνει μέσα στην κοινότητα. Πολύ φοβάμαι μήπως έχει αρχίσει να συμβαίνει κάτι τέτοιο και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι οι πολλοί.

Η ελληνική Δεξιά, άρα, δεν έχει σχέση με τη δημοκρατία, μάλλον έχει με τη δημοκρατία των ολίγων -οι πολλοί την ενδιαφέρουν μόνο για την ψήφο τους, κραδαίνοντας μάλιστα προεκλογικά τον μπαμπούλα της Αριστεράς, η οποία πρέπει να εξοριστεί [εξαϋλωθεί] από το πολίτευμά τους, από το δικό τους σύστημα διακυβέρνησης. [Αυτό δεν αφορά τους ψηφοφόρους της, για να εξηγούμαστε]. Εχουν πάει περίπατο όλα αυτά τα πομπώδη περί ευρωπαϊκού κόμματος, σύγχρονου δήθεν, ανοιχτού και ανεκτικού [αυτό πια…]. Ολα τα δεξιά «μυθολογήματα» περί ανάπτυξης, ισονομίας και κοινωνικής δικαιοσύνης έχουν καταρρεύσει πανηγυρικά, μένει βέβαια αυτό να φανεί στις κάλπες.

Οπωσδήποτε πρέπει να σταματήσει αυτή η ανοησία των κυβερνητικών στελεχών για τον υποτιθέμενο μισελληνισμό των αριστερών ή και ανθελληνισμό -είναι ύβρις. Οχι ότι η Αριστερά δεν έχει τα τρωτά της, όχι ότι δεν έχει υποπέσει σε λάθη· άλλο αυτό και διαφορετικό να κραυγάζουν κάποιοι ότι απεργάζεται το μέλλον της χώρας και την ίδια τη δημοκρατία [όποια τέλος πάντων μορφή κι αν έχει η τελευταία].

Λένε τα φιντάνια της Δεξιάς ότι αν δεν υπήρχε η Αριστερά δεν θα παρουσιάζονταν πλημμύρες και πυρκαγιές, ακρίβεια και φτώχεια, σεισμοί, λιμοί [ούτε λοιμοί] και καταποντισμοί. Υπάρχουν δυστυχώς άνθρωποι που ακούνε όλες αυτές τις πομφόλυγες και δεν τους ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Σημεία των καιρών;

.efsyn.gr