Διχογνωμία αντιεισαγγελέων με βαριές επιπτώσεις

Διχογνωμία αντιεισαγγελέων με βαριές επιπτώσεις

  • |

Η Ελλάδα πρέπει να είναι η μοναδική χώρα στην οποία η NOVARTIS αφού θησαύρισε με την εφαρμογή αθέμιτων πρακτικών, τώρα στο πλευρό των πολιτικών κομμάτων που της το επέτρεψαν «δικάζει» ακόμα και τους εισαγγελείς που από το 2017 διερευνούν το μεγάλο σκάνδαλο. 

Αντα Ψαρρά
Μάλιστα αν και οι κατασυκοφαντημένοι εισαγγελείς συνεχίζουν εν μέσω λάσπης, μηνύσεων και αγωγών να επιτελούν το έργο καταπολέμησης της διαφθοράς και παρά τις αλλεπάλληλες δικαστικές και πειθαρχικές έρευνες που όλες κατέληξαν στο ότι επιτελούν το έργο τους σύμφωνα με το νόμο, φαίνεται ότι οι ασφυκτικές πιέσεις στη δικαιοσύνη απέδωσαν κάποιους λίγους «καρπούς».

Οι δύο αρεοπαγίτες φέρονται να διαφωνούν τελικά στο εάν προκύπτουν ποινικές (!) ευθύνες για την εισαγγελέα κατά της διαφθοράς. Ίσως δε μετά και το προαποφασισμένο πόρισμα της πλειοψηφίας της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής να φτάσει η ημέρα που οι πολίτες θα δουν να δικάζονται, από τα «παρεξηγημένα» στελέχη της φαρμακευτικής, τους κάθε λογής συμβούλους πρώην υπουργών και με την ευγενή υποστήριξη των καλοταϊσμένων (και από την NOVARTIS) ΜΜΕ οι εισαγγελείς και οι δικαστές.

Το δικαστήριο του Νιου Τζέρσευ και κάθε δικαστήριο που «τόλμησε» χάρη στα ίδια στοιχεία και σε μάρτυρες που θέλησαν να βοηθήσουν το έργο της δικαιοσύνης, θα τρίβει τα μάτια του με την εξέλιξη του σκάνδαλου στη χώρα που ίσως υπέστη μεγαλύτερη βλάβη από όλες τις άλλες. Οι σκοπιμότητες και οι πιέσεις του γνωστού συστήματος μετατρέπουν για άλλη μία φορά τη δικαιοσύνη στο φτωχό συγγενή της πολιτικής.

efsyn.gr

Σχόλια (0)

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.