Ο Νίκος Ρωμανός πρέπει να αφεθεί ελεύθερος

Ο Νίκος Ρωμανός πρέπει να αφεθεί ελεύθερος

  • |

Πριν λίγες μέρες, περισσότεροι/ες από 25 χιλιάδες βρέθηκαν στο Πάρκο Γουδή, στη συναυλία αλληλεγγύης στον Νίκο Ρωμανό. Όλο αυτό το διάστημα πλήθος καλλιτεχνών, πανεπιστημιακών, ανθρώπων της τέχνης και του πολιτισμού με δηλώσεις τους στέκονται πλάι στο Νίκο Ρωμανό.

Σήμερα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αποφάσισε την παράταση της προφυλάκισης, για άλλο 1 εξάμηνο, για τον Νίκο Ρωμανό και όλους/ες τους πολιτικούς κρατούμενους της υπόθεσης των Αμπελοκήπων.

Πρόκειται για μια πολιτικά καθοδηγούμενη απόφαση με σκοπό την κατασκευή εσωτερικών εχθρών και την εξυπηρέτηση του πολιτικού αφηγήματος της Κυβέρνησης, περί τρομοκρατίας.

Τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων δεν βρήκαν κανένα άλλο στοιχείο, πέραν του δακτυλικού αποτυπώματος σε μια πλαστική σακούλα – ένα κινητό αντικείμενο που “βρέθηκε” σε ένα διαλυμένο από έκρηξη διαμέρισμα.

Απέναντι στους τρομονόμους και στο σύστημα αδικίας, ξέρουμε πολύ καλά με ποιους πρέπει να σταθούμε πλάι. Άμεση απελευθέρωση του Νίκου Ρωμανού και κατάργηση του 187Α.

Ο Νίκος Ρωμανός πρέπει να ζήσει ελεύθερος.

https://mera25.gr/o-nikos-romanos-prepei-na-afethei-eleftheros/

Εκτρωφείο Λαγων Καρφής Ευαγγελος

Σχόλια (0)

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.