Συγχαρητήρια Λαφαζάνη στο ΚΚ Πορτογαλίας

Συγχαρητήρια Λαφαζάνη στο ΚΚ Πορτογαλίας

  • |

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΙΚΗΣ “ΦΥΛΑΚΗΣ”

Ο Επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγ. Λαφαζάνης έστειλε στον Γ.Γ. του Κ.Κ. Πορτογαλίας, το ακόλουθο συγχαρητήριο τηλεγράφημα.

Αγαπητέ σύντροφε Ζερόνυμο Ντε Σόουζα

Εκ μέρους της Λαϊκής Ενότητας σας συγχαίρω θερμά για το εκλογικό αποτέλεσμα του Κ.Κ. Πορτογαλίας.

Το εκλογικό σας αποτέλεσμα δεν είναι μόνο δύναμη στον αγώνα για μια ριζοσπαστική αλλαγή στην Πορτογαλία αλλά και ισχυρή συμβολή στη μεγάλη προσπάθεια ανατροπής της ευρωζωνικής νεοφιλελεύθερης “φυλακής” και των επιλογών των κυρίαρχων κύκλων της Ε.Ε. Ανατροπές που είναι απαραίτητες για να ανοίξουν καινούργιοι θετικοί ορίζοντες για την Ευρώπη και τους ευρωπαϊκούς λαούς, ιδιαίτερα στον ευρωπαϊκό Νότο.

Είμαστε πλήρως αλληλέγγυοι στον αγώνα και τις προσπάθειες του Κόμματος σας και της Πορτογαλικής Αριστεράς και προσδοκούμε στην αγωνιστική ανάπτυξη των σχέσεων ανάμεσα στα κόμματα μας.

Με Εκτίμηση

Ο Επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας

Παναγιώτης Λαφαζάνης

Εκτρωφείο Λαγων Καρφής Ευαγγελος