ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΖΗΤΑΕΙ Η ΕΕΚΕ

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΖΗΤΑΕΙ Η ΕΕΚΕ

  • |

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ, κατανοώντας τις ανάγκες που καθημερινά προκύπτουν για τους πληγέντες της Θεσσαλίας, συνεχίζει τις δράσεις της για την αντιμετώπιση της ζοφερής κατάστασης που έχουνε μπροστά τους.

Σήμερα, κατόπιν αιτημάτων των πληγέντων, η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ απέστειλε:

·        Επιστολή σε όλες τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ, με αίτημα την παροχή έκπτωσης σε ποσοστό 20% προς τους κατοίκους της Θεσσαλίας σε βασικά αγαθά (διατροφής και πρώτης ανάγκης), για την φετινή χειμερινή περίοδο.

·  Επιστολή σε Φαρμακευτικές Εταιρείες, με αίτημα τη χορηγία φαρμακευτικού υλικού και κυρίως, φάρμακα για την αντιμετώπιση της γαστρεντερίτιδας και δερματολογικών παθήσεων.

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (ΕΕΚΕ) σε συνεργασία με τη Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας, το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, τα Εργατικά Κέντρα και τα Παραρτήματα της ΕΕΚΕ, ταυτόχρονα, συνεχίζει να συλλέγει είδη βασικής ανάγκης για τη στήριξη των συμπολιτών μας αλλά και σχολικά είδη για τους μαθητές. Σε αυτήν την ασύλληπτη καταστροφή δεν μπορούμε και δεν πρέπει να μείνουμε αμέτοχοι.

Εκτρωφείο Λαγων Καρφής Ευαγγελος