Ο καιρός σήμερα και αύριο στο Αγρινίο

Ο καιρός σήμερα και αύριο στο Αγρινίο

Αγρίνιο

Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για το Αγρίνιο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 27 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 24 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 10/9, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 29 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Γενική πρόγνωση

Βαθμιαία επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά με βροχές και καταιγίδες που θα επηρεάσουν κυρίως το Ιόνιο, τη Δυτική και Κεντρική Ελλάδα και τη Μακεδονία, περιμένουμε την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες τα φαινόμενα στο Κεντικό και Βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά, στην ορεινή Θεσσαλία και στη Δυτική Μακεδονία θα είναι τοπικά ισχυρά και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 27 στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 29 βαθμούς στην Ήπειρο, από 18 έως 32 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 20 έως 30 βαθμούς στο Αιγαίο και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και κατά περιόδους στα ανατολικά πελάγη τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι στρεφόμενοι το βράδυ σε ανατολικούς και ενισχυόμενοι σε ισχυρούς και τοπικά στα νότια σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.