Χρόνια πολλά CP3, Χρόνια πολλά Goran +(Vid)

Χρόνια πολλά CP3, Χρόνια πολλά Goran +(Vid)

Δύο από τους αγαπημένους μου παίχτες στο Nba, ο Goran Dragic και ο Chris Paul σήμερα έχουν γενέθλια όπου και κλείνουν τα 32 και τα 33 χρόνια αντίστοιχα.

Από τη μια ο μισός Σλοβένος και μισός Σέρβος, Goran Dragic , φορώντας τα χρώματα της χώρας στην οποία και γεννήθηκε(Σλοβενία) , πέρυσι στο Eurobasket έκανε μια εξαιρετική χρονιά αποδεικνύοντας σε όλη την υφήλιο τι είναι ικανός να κάνει. Ο άσσος των Miami Heat μπήκε στα ντραφτ το 2008 στη 45η θέση (μια χρονιά όπου το νούμερο ένα ντραφτ ήταν το φαινόμενο Derrick Rose). Από τους Phoenix Suns στο Houston {2012-2013} και στη συνέχεια πίσω στους Suns για να πάρει το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίχτη {2013-2014}. Στη συνέχεια μετακομίζει στους Heat όπου και παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο για την ομάδα στην μετά-James εποχή.

Μέχρι στιγμής σημειώνει 13.7π/4.8ασ./1κλεψ.

Από την άλλη ο Chris Paul επιλέχτηκε στα ντραφτ του 2005 στην 4η θέση από τους Orleans Hornets όπου και παίρνει το βραβείου του rookie of the year. To 2011 μετακομίζει στο Los Angeles και πλέον παίζει για τη φανέλα των Clippers. Το 2017 γίνεται μια από τις πιο πολυσυζητημένες μεταγραφές της 10αιτίας καθώς μπαίνει στο ρόστερ των Rockets και διεκδικεί πιο πολύ από ποτέ ένα δαχτυλίδι. Τι και αν έχει επιλεχτεί 9 φορές για το all star game, ο CP3 δεν έχει καταφέρει να πάρει όλα αυτά τα χρόνια κάποιο πρωτάθλημα. Ας ελπίσουμε φέτος να είναι η χρονιά τους γιατί το αξίζει

Μέχρι στιγμής σημειώνει 18.6π/7.9ασ/1.7κλεψ.

Π.Π