Ο 10λογος της συμφοράς

Ο 10λογος της συμφοράς

  • |

Υπάρχει τουλάχιστον μία χώρα στην οποία όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας είναι υπέρ της κυβέρνησης. Ξέρετε ποια είναι αυτή η χώρα;
Οπως είπε και ο Σταύρος Μπένος για τον γιο του, με αφορμή την αποκάλυψη της εφημερίδας «Δημοκρατία» για διάφορες οικογενειακές ιστορίες με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, «για “κακή του τύχη” συνεργάστηκε επιστημονικά με την κόρη του κ. Θ. Σκυλακάκη στα πλαίσια μιας έρευνας που τους ανατέθηκε από την ΑΜΚΕ διαΝΕΟσις».
Τώρα, μετά τα παιδιά, για κακή τους τύχη συνεργάζονται και οι δύο γονείς. Πώς τα φέρνει η ζωή…
Τα κανάλια, αυτά που είναι όλα φιλοκυβερνητικά σε εκείνη τη χώρα που λέω στην αρχή, έχουν βρει τι πρέπει να κάνουν όταν μια είδηση δεν είναι θετική για την κυβέρνηση: την εξαφανίζουν. Τόσο απλά.
Βρέθηκαν που λέτε κεντρικά δελτία ειδήσεων και εξαφάνισαν ακόμα και τη μεγαλειώδη μοτοπορεία των ντελίβερι της e-food. Μια πορεία που χαιρετούσαν όλοι στον δρόμο (και από τα μπαλκόνια) με μεγάλη συγκίνηση.
Ενας παπαγάλος δάγκωσε τη Μέρκελ την ώρα που πήγε να τον ταΐσει. Στην Ελλάδα κανένας παπαγάλος δεν θα δάγκωνε τον κ. Μητσοτάκη.
«Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα τη μάνα που σας γέννησε». Ζοζέ Σαραμάγκου.
Ξέρετε κανένα Σαουδάραβα να θέλει να κάνει καμιά δωρεά στο ελληνικό κράτος να του δώσω τον τραπεζικό λογαριασμό μου;
Υπήρχε ένα δελτίο ειδήσεων που ξαφνικά το καλοκαίρι με τις πυρκαγιές σταμάτησε να γλείφει την κυβέρνηση κι εκτοξεύτηκε, έφτασε νο1 στην τηλεθέαση. Μετά ξανάγινε «κανονικό» και βρέθηκε και πάλι σχεδόν τελευταίο.
Σαββατοκυριακάκι στη Νέα Υόρκη ο πρωθυπουργός μας. Του αξίζει, σωπάστε.

www.efsyn.gr