Προδομένη…σύζυγος

Προδομένη…σύζυγος

  • |

«Ακούσαμε σήμερα με σεβασμό και αλληλεγγύη τον δημοκρατικά εκλεγμένο Πρόεδρο της Ουκρανίας, κ. Ζελένσκι, ο οποίος αντιστέκεται στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, και δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας. Από εκεί και μετά, όμως, είναι απαράδεκτο ότι σήμερα στο ελληνικό Κοινοβούλιο απευθύνθηκε, μαζί με τον Πρόεδρο Ζελένσκι, μέλος του Τάγματος Αζόφ. Σε λίγη ώρα έχουμε Διάσκεψη των Προέδρων και θα ζητηθούν εξηγήσεις από τον πρόεδρο της Βουλής, τον κ. Τασούλα, αν ήταν ενήμερος, αν συμφώνησε. Διότι νομίζω ότι αυτό αποτελεί μεγάλο ατόπημα».

Έτσι προσπάθησε να δικαιολογήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, διά της Ολγας Γεροβασίλη, το παθιασμένο χειροκρότημα στην ομιλία Ζελένσκι, αφού πρώτα οι βουλευτές του παρακολούθησαν τον Ελληνο-ουκρανό στρατιώτη της Μαριούπολης να καυχιέται για τα ανδραγαθήματά του ως μέλος του ναζιστικού τάγματος Αζόφ.

Αλήθεια όμως: Πιστεύει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι ο «δημοκρατικά εκλεγμένος Πρόεδρος της Ουκρανίας, κ. Ζελένσκι, ο οποίος αντιστέκεται στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία», δεν ήξερε ποιον σύστηνε στην ελληνική Βουλή; Από τον σωρό τον μάζεψε τον στρατιώτη του Αζόφ, για να τον κάνει συμπρωταγωνιστή στο χτεσινό ευρωατλαντικό σόου που στήθηκε και με τη δική του συμβολή και συμμετοχή, χέρι χέρι με την κυβέρνηση της ΝΔ; Κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν γνώριζε την «έκπληξη», δεν ξέρει τις σχέσεις της κυβέρνησης Ζελένσκι με την ακροδεξιά, που αποτελεί οργανικό τμήμα του ουκρανικού στρατού; Δεν άκουσε τις προάλλες τον Ζελένσκι να λέει ότι «το Αζόφ είναι αυτό που είναι και υπερασπίστηκαν την πατρίδα»; Ποιον νομίζει ότι μπορεί να κοροϊδέψει με το να το παίζει κατόπιν εορτής «προδομένη σύζυγος»;

Οσοι βρέθηκαν χτες στη Βουλή για την ομιλία Ζελένσκι, ανάμεσά τους ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΜέΡΑ25, έγιναν πλυντήριο όχι μόνο του ευρωατλαντισμού και της άθλιας πολεμικής προπαγάνδας του, αλλά και των νεοναζιστών της Ουκρανίας, για τους οποίους οι ίδιοι οι κάτοικοι της Μαριούπολης, ανάμεσά τους και Έλληνες, έχουν καταγγείλει ότι τους εμπόδιζαν με τη βία να εγκαταλείψουν την πόλη, μέχρι και σκότωναν όσους το επιχειρούσαν.

Η ντροπή και η ευθύνη είναι όλη δική τους.

http://sioualtec.blogspot.com/

Εκτρωφείο Λαγων Καρφής Ευαγγελος