Βάλτε ΣΚΑΪ

Βάλτε ΣΚΑΪ

  • |

Τηλεόραση-μπαξές αυτές τις μέρες, έχουμε πολλά να συζητάμε. Περισσότερα αρνητικά βέβαια, όπως πάντα, αλλά και λίγα θετικά. Σαφώς και ο καθένας έχει τις απόψεις του και είναι ελεύθερος να τις εκφράζει, όταν όμως αυτές είναι προκλητικές, θα δεχτεί κριτική. Δεν είναι κακό. Από οποιαδήποτε μεριά και αν εκφέρεται προκλητικός λόγος, εκ των πραγμάτων δημιουργείται αντίδραση. Πολλώ δε μάλλον όταν αυτό γίνεται μετά τον θάνατο τόσων παιδιών. Εξηγούμε και τα αυτονόητα γιατί κάποιοι μιλούν για λογοκρισία όταν τους κάνεις κριτική, το ανέφερε ο Αρης Πορτοσάλτε εμμέσως για τους Ράδιο Αρβύλα.

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς ο Αντώνης Κανάκης των Ράδιο Αρβύλα (και μέσα στην εφημερίδα μας θα έλεγα) αλλά τα είπε. Μπορεί να προχώρησε σε τσουβάλιασμα κάποιες -λίγες- στιγμές, αλλά τα είπε. Και τα είπε δυνατά σε ώρα υψηλής τηλεθέασης. Στα θετικά της τηλεόρασης των ημερών και ο Νίκος Μουτσινάς του ΣΚΑΪ. Ενας παρουσιαστής ψυχαγωγικής εκπομπής στον ΣΚΑΪ αποδείχθηκε πιο δηκτικός (και πιο πολιτικός!) απ’ όλους τους δημοσιογράφους του καναλιού οι οποίοι βάλθηκαν, από την πρώτη στιγμή, να εξάρουν την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού. Μετράγαμε νεκρούς ακόμα και αυτοί έπλεκαν το εγκώμιο των υπουργών της κυβέρνησης!

Μέγα θέμα έγινε και η Ράνια Τζίμα μόνο και μόνο επειδή έκανε σωστά τη δουλειά της. Φτάσαμε στο σημείο να ξεχωρίζουμε έναν τηλεοπτικό δημοσιογράφο επειδή είπε τα αυτονόητα και έθεσε στον καλεσμένο υπουργό μια-δυο κανονικές ερωτήσεις.

Απορώ πραγματικά όμως παρατηρώντας όλους αυτούς τους τηλε-δημοσιογράφους που βλέπουν ως θυσίες τα δυστυχήματα προκειμένου να φτιαχτούν δρόμοι ή άλλους που δίνουν επικοινωνιακές συμβουλές στην κυβέρνηση. Δεν έχουν λίγο μυαλό να τα αποφύγουν όλα αυτά τέτοιες μέρες;

.efsyn.gr

Εκτρωφείο Λαγων Καρφής Ευαγγελος