Η ασέβεια του Χάρη Δούκα

Η ασέβεια του Χάρη Δούκα

  • |

Συνέντευξη στην Δώρα Αντωνίου στην Καθημερινή δίνει σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας. Όχι για να μιλήσει για τα του δήμου, αλλά για να μιλήσει για το ΠΑΣΟΚ και την Κεντροαριστερά.

 
Και στην ερώτηση αν θα συμμετάσχει και ο ίδιος στην εκλογή αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, αν αυτή δρομολογηθεί, απάντησε με ασάφεια: «Αυτή την ώρα προέχει να συμφωνήσουμε και να χαράξουμε τον οδικό χάρτη των αλλαγών που πρέπει άμεσα να δρομολογηθούν».

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Είναι δυνατόν να σκέφτεται ο δήμαρχος να εγκαταλείψει τον δήμο μόλις 5-6 μήνες αφότου εκλέχθηκε; Και μόνο που το αφήνει ανοιχτό ως ενδεχόμενο αποτελεί μεγάλη ασέβεια προς τους ψηφοφόρους του. Οι οποίοι δεν τον ψήφισαν για έξι μήνες αλλά για πέντε χρόνια.

Αφήστε που θα ήταν μία κίνηση που θα έμοιαζε με πολιτική αυτοκτονία. Να αποχωρείς από τον πρώτο δήμο της χώρας για να πας να αναλάβεις ένα κόμμα του 13%, στο οποίο αλληλοσπαράζονται ομάδες και ομαδούλες, ένα κόμμα χωρίς ιδιαίτερη προοπτική.

Αλλά είναι ανόητη -πολιτικά- κίνηση για έναν ακόμα λόγο. Οι επόμενες βουλευτικές εκλογές θα γίνουν πριν της εκλογές για αυτοδιοίκηση. Επομένως θα έχει ξεκαθαρίσει κι άλλο το πράγμα. Και όχι μόνο στο ΠΑΣΟΚ, αλλά γενικότερα.

Ο Χάρης Δούκας πρέπει άμεσα να κόψει κάθε συζήτηση. Όσο δεν το κάνει, χάνει πόντους αξιοπιστίας. Είναι δήμαρχος που ψηφίστηκε από το σύνολο της κεντροαριστεράς, δεν είναι κομματάρχης του ΠΑΣΟΚ, του ΚΙΝΑΛ ή της Ελιάς (τη θυμάστε;).

https://www.efsyn.gr/stiles/ypografoyn/436796_i-asebeia-toy-hari-doyka

Εκτρωφείο Λαγων Καρφής Ευαγγελος

Σχόλια (0)

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.