ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ, ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΥΣΤΥΧΟΥΝ…

ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ, ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΥΣΤΥΧΟΥΝ…

  • |

ΤΑΤΑΡΝΑ -ΑΦΥΠΝΙΣΗ!
ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ, ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΥΣΤΥΧΟΥΝ…
Είναι πια ολοφάνερο! Όταν οι λίγοι αχόρταγοι για πλούτο κάνουν τα φιλέτα του πλανήτη μηχανές παραγωγής κέρδους για τους εαυτούς τους, αυτόματα κι αυταπόδεικτα παράγουν φτώχεια για τους πολλούς, καταστροφή κι ερημιά… Το πέρασμα της ενέργειας στους ολιγάρχες, με καταπάτηση όλου του Δημόσιου φυσικού πλούτου, λίμνες, ποτάμια, βουνά, καλλιεργήσιμες εκτάσεις, οδήγησε σε ακραία καταστροφή του περιβάλλοντος και στην αστρονομική ακρίβεια της εποχής μας. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Σήμερα στην Τατάρνα* η Επιτροπή Αγώνα Ευρυτάνων & Αιτωλοακαρνάνων ενάντια στην καταστροφή των λεγόμενων ΑΠΕ κάλεσε τους πολίτες των δύο νομών, όπου διατρανώθηκε η αντίθεσή τους στα Πλωτά φωτοβολταϊκά στις τεχνητές λίμνες Κρεμαστών, Καστρακίου και Στράτου, στα Φωτοβολταϊκά στους βοσκοτόπους της Βαλαώρας Αγράφων, στις Αντλησιοταμιεύσεις, στις Ανεμογεννήτριες.
Είναι μια ελπιδοφόρα αφύπνιση. Είναι μια μεγάλη αρχή!
* Τατάρνα = γέφυρα που ενώνει την Αιτωλοακαρνανία με την Ευρυτανία, λίγο μετά την εκβολή του Αχελώου στην τεχνητή λίμνη των Κρεματών, όπου επίσης εκβάλουν και τη δημιουργούν και οι ποταμοί Αγραφιώτης και Μέγδοβας

Παληγεώργος Γεώργιος

Εκτρωφείο Λαγων Καρφής Ευαγγελος

Σχόλια (0)

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.