Δεν είναι αρκετά φασίστες

Δεν είναι αρκετά φασίστες

  • |

(Προσοχή: το παρόν εμπεριέχει επικίνδυνο υλικό για τις δημοκρατικές συνειδήσεις. Παρακαλείσθε όπως διαβαστεί με πλήρη ετοιμότητα για την αλήθεια του.)
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έως και τις ευρωεκλογές, στο εξωτερικό θεωρούνταν «κεντροδεξιός». Χαμπάρι δεν είχαμε στην Ελλάδα γι’ αυτό και τους ελάχιστους που το λέγαμε μας κοιτούσαν περίεργα. Ωστόσο, για όποιον ασχολείται με τα της Ευρώπης και μελετά και ξένες αναλύσεις, η αλήθεια ήταν εκεί. Το «κεντροδεξιός», όμως, δεν του φτούρησε στις πρόσφατες εκλογές.

Νόρα Ράλλη

Με την ήττα του, αποφάσισε πως δεν θα συμπορευτεί πια με το «μοντέλο» Μακρόν (καθώς έχασε και ο Μακρόν) και πως πρέπει πλέον να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο: αυτό του «Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια» του Αυτιά (ευρωβουλευτή του, που βγήκε πρώτος σε ψήφους), του «Οσοι ψηφίζουν Ορμπαν, Λεπέν και Μελόνι είναι πατριώτες» του Καμπόσου (στέλεχος της Ν.Δ. και πρώην δήμαρχος Αργους-Μυκηνών, που είχε αποπεμφθεί από το κόμμα για ρατσιστικά σχόλια ολκής, αλλά τον επανέφερε ο «κεντροδεξιός»), του «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;» του Αυγενάκη (από τα καλύτερα κουμάσια της Ν.Δ., που στηρίζεται πλέον και από καλλιτέχνες, όπως ο Γ. Μπέζος).

Σιχτιρίζει την ώρα και τη στιγμή ο Κυριάκος Μητσοτάκης που δεν κατέβηκε στις ευρωεκλογές με πιο φασιστική ατζέντα. Ωστόσο, νίκησε, όπως είπε ο ίδιος, και όλο το φασισταριό δίπλα του. Γιατί βγήκε πρώτο κόμμα. Οτι (σύμφωνα με τα ποσοστά που πήρε και την αποχή) εκπροσωπεί μόνο το 16% του ελληνικού λαού, άρα δεν έχει καμία νομιμοποίηση να είναι κυβέρνηση, δεν τον απασχολεί. Οτι δεν φαίνονται αρκετά φασίστες προς τα έξω, αυτό τον απασχολεί.

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να στηρίζει κομματικά και να ψηφίζει όποιον θέλει. Αλλά όποιος πλέον στηρίζει και ψηφίζει Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη, να το ξέρει και μην ακούσω μα και μου: Φασίστες ψηφίζει. Τέλος.

https://www.efsyn.gr/stiles/ano-kato/439126_den-einai-arketa-fasistes

Εκτρωφείο Λαγων Καρφής Ευαγγελος

Σχόλια (0)

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.